Ads Top

Οι πρώτοι που «τελειώνει» ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό!


Ποιος παίκτης με τεράστιο συμβόλαιο ψάχνει ομάδα για Γενάρη; Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλαβε τα ηνία στου Ρέντη και η διοίκηση ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. 

Τον Ιανουάριο θα φύγουν παίκτες που δεν βοήθησαν όσο έπρεπε, παρότι έχουν συμβόλαια, αλλά και κάποιοι που δεν... χωράνε για να ανοίξουν θέσεις.




Για ακόμα μία φορά τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών. Από την εποχή του Πέδρο Μαρτίνς έχουν οι Ερυθρόλευκοι να σταθεροποιηθούν με έναν προπονητή και ελπίζουν πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα την ασφάλεια που αναζητείται.

Με δεδομένο ότι πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, συνεπώς πρέπει να παρθούν άμεσα κρίσιμες αποφάσεις για τη συνέχεια. Αναφερόμαστε φυσικά στον καταρτισμό του ρόστερ, με τον νέο τεχνικό διευθυντή, Πέδρο Άλβες, να μπαίνει από νωρίς στα βαθιά.



Πέραν των μεταγραφών που θα γίνουν και στις οποίες έχουμε αναφερθεί πολλάκις (στόπερ, εξτρέμ και πιθανώς σέντερ φορ οι προτεραιότητες), ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας. Άλλωστε, δεν γίνεται να... φύγουν όλοι και ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε 15-20 μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει η σκέψη ακόμα για πρόωρο τερματισμό δανεισμό παικτών, όπως ο Φρέιρε (σας το έχει αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr από τις 20/11) και ο Πορόσο, αν συνεχίσουν να μην προσφέρουν στην ομάδα (σ.σ. φταίνε φυσικά και οι τραυματισμοί τους).



Σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσε να συμπεριληφθεί επίσης ο Σολμπάκεν, αλλά το ζήτημά του είναι πιο περίπλοκο. Από τη στιγμή που έχει παίξει ήδη σε δύο ευρωπαϊκές ομάδες τη φετινή σεζόν, ο Νορβηγός μπορεί μόνο είτε να γυρίσει στη Ρόμα είτε να μετακομίσει σε ομάδα των ΗΠΑ. Κανένα από τα δύο ενδεχόμενα δεν μοιάζει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες πραγματοποίησης, άρα το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο διεθνής άσος να παραμείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν. Με τους Πειραιώτες να εστιάζουν στο πώς θα καταφέρουν να τον κάνουν να... ξυπνήσει και να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Επισφαλής φαίνεται πως είναι και θέση του Μπιέλ στο ρόστερ, καθώς υπάρχει απογοήτευση για την απόδοσή του. Μην ξεχνάμε πως πρόκεται για παίκτη που κόστισε περίπου 6 εκατομμύρια στους Ερυθρολεύκους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον ανοικτός σε προτάσεις παραχώρησης για τον Ισπανό εξτρέμ τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, πρέπει να κλείσουν ορισμένες σημαντικές εκκρεμότητες  με ορίζοντα το μέλλον. Η προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η άμεση -πριν το 2024- έναρξη διαπραγματεύσεων με Φορτούνη, Μασούρα και Πασχαλάκη για νέα συμβόλαια. Οι τρέχουσες συμφωνίες με τους τρεις παίκτες εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.