Ads Top

Γιάννης Στάνκογλου: Η οργισμένη απάντηση για το δημοσίευμα που τον θέλει σε σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου


Μετά τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με γνωστή παρουσιάστρια, τώρα βγήκε και το όνομα της γυναίκας που φέρεται πως έχει στο πλευρό του ο Γιάννης Στάνκογλου. 

Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου, όπως έγραψε σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso.




Μάλιστα, από νωρίς οι εκπομπές ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό, ενώ ο ίδιος ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά και διέψευσε τα όσα ακούγονται, αναφέροντας πως πρώτα θα μάθαιναν αν έχει σχέση τα παιδιά του, αφού αυτά είναι η κύρια προτεραιότητα του.

Η αποκάλυψη του Γκουντάρα για την κατάσταση του Στάνκογλου



Στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα 5/12 ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και άκουσε έναν οργισμένος πατέρα που ντρέπεται για το δημοσίευμα αυτό.

«Εγώ το πρωί μίλησα με τον Γιάννη και άκουσα έναν οργισμένο πατέρα γιατί τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ισχύει και γιατί έχει δύο παιδάκια που αντιλαμβάνονται τα πάντα. Ο Γιάννης ντρέπεται γι’ αυτό το δημοσίευμα. Με την Σίσσυ Χρηστίδου έχουν συναντηθεί μία φορά στο θέατρο και μία στην εκπομπή», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Η δημόσια συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Όλα ξεκίνησαν από το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day του ALPHA. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα, άφησε διάφορα υπονοούμενα πως είναι συνάδελφος της η οποία επίσης έχει μεγάλα παιδιά. Όλες οι εκπομπές σχολίασαν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως όλη η showbiz γνωρίζει την συγκεκριμένη σχέση.

Σήμερα Τρίτη 5/12 η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά, καθώς ο Γιάννης Στάνκογλου επικοινώνησε μαζί της και θέλησε να της ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου.

Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε "εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω". Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε "και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό". Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε», αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στη συνέχει το λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου και είπε: «Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι μια είδηση που γνωρίζω μόνο εγώ. Επίσης, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου χώρισε και βγήκε να το πει τώρα... δεν σημαίνει ότι αφαιρεί κάτι από την είδηση. Θα βγει να μιλήσει όποτε θέλει ο ίδιος».

Η εφημερίδα Espresso μάλιστα με δημοσίευμα της, αποκάλυψε το όνομα και το πρόσωπο της παρουσιάστριας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.