Ads Top

Πασίγνωστη τραγουδίστρια χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης


Εκείνος ήθελε παιδιά ενώ εκείνη όχι - Έπαιξε ρόλο και η διαφορά ηλικίας τους
Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η πασίγνωστη και αγαπημένη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας με τον, επίσης, γνωστό ηθοποιό Μπράιαν Τανάκα, αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί.




Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζουν, αφού το 2017, μετά από ένα περίπου χρόνο σχέσης είχαν μείνει για λίγο καιρό μόνοι με τις φήμες τότε να αναφέρουν πως ο Τανάκα ζήλευε αρκετά τον πρώην της Μαράια, Νικ Κάνον. Ο έρωτάς τους όμως ήταν μεγάλος και επανενώθηκαν. Αυτή την φορά, βέβαια, τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά.

Για ποιον λόγο χώρισε η τραγουδίστρια Μαράια Κάρε



Σύμφωνα με φήμες η επιθυμία του Μπράιαν Τανάκα να δημιουργήσει οικογένεια έπαιξε αρκετά μεγάλο ρόλο στον χωρισμό τους καθώς η Μαράια Κάρεϊ, που είναι ήδη μητέρα 12χρονων διδύμων με τον Κάνον, δεν ήθελε να κάνει άλλα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες για τον χωρισμό τους άρχισαν να φουντώνουν αυτή την εβδομάδα, όταν η τραγουδίστρια πήγε χωρίς τον χορευτή στο ετήσιο ταξίδι της στο Άσπεν. Ήδη υπήρχαν κάποιες εικασίες για την σχέση τους, αφού ο χορευτής δεν συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη περιοδεία της τραγουδίστριας που ξεκίνησε το Νοέμβριο.




Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί τον Μάρτιο, ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της Μαράια. Εκείνη την εποχή ο Μπράιαν δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες. Χαρούμενη Επέτειο Όμορφη Βασίλισσα μου».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.