Ads Top

Ξεπερνάει τις 40.000 ευρώ - Η αποκάλυψη για το υπέρογκο ποσό που θα κοστίσει ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι


Σε λίγες ημέρες η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Λεμονίδη, ο οποίος φαίνεται να της έχει κλέψει την καρδιά.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που παραχώρησε η επιχειρηματίας στην εκπομπή Mega Καλημέρα και προβλήθηκαν την Τρίτη 5/12 προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον γάμο της και το κόστος του για να είναι αντάξιος των ονείρων της.




Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι διατηρεί δικό της σαλόνι ομορφιάς στη Γλυφάδα και ο μέλλων σύζυγός της είναι παθολόγος γιατρός.

Oι αποκαλύψεις για το κόστος του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι



«Όλοι μου στέλνουν, ότι θα μου πάρει τη θέση ο Νεκτάριος μου, ο σύζυγός μου, ότι θα γίνει influencer. Το ζω και αυτό! Του έχουν κάνει πολλά αιτήματα, πολλές γυναίκες και άμα καμία του στείλει μήνυμα του απαντάω εγώ «Είμαι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι Λεμονίδου αγάπη μου, όλα καλά;». Κόστισε ο γάμος τώρα δε θέλω να σου πω, δε θέλω να τα ακούει τώρα και ο Νεκτάριος, γιατί του έχω πει και λίγο ψέματα. Έχει ξεπεράσει τις 30.000 ευρώ κάπου κοντά στις 50.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης, γαλαντόμος δεν κάνουμε τσιγκουνιές για να είμαι ειλικρινής δε μου έχει ποτέ όχι. Μου τα κάνει όλα, αλήθεια σου λέω, με έχει βασίλισσα», είπε ο Ελίζαμπεθ Ελέτσι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.