Ads Top

Έχει φουσκώσει πολύ η κοιλίτσα της - Τα κιλά που έχει βάλει η Δήμητρα Βαμβακούση 2 μήνες πριν τη γέννα


Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει κλείσει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να μπει στον 8ο με την τελική ευθεία για τον τοκετό να μην αργεί για εκείνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Όπως είναι λοιπόν λογικό, η εγκυμονούσα βλέπει αλλαγές στο σώμα της κάτι που μοιράζεται ανοιχτά με τους διαδικτυακούς της φίλους στους λογαριασμούς, που διατηρεί στα social media.




Τα κιλά που έχει πάρει η εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση


Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η ίδια έκανε γνωστό, πως μέχρι στιγμής έχει βάλει 14 κιλά και όπως αποκάλυψε είναι κάτι που της κακοφαίνεται μιας και η Δήμητρα Βαμβακούση είχε πάντα ένα πολύ γυμνασμένο και αθλητικό κορμί.




Η αποκάλυψη της Δήμητρας Βαμβακούση για το όνομα του παιδιού της

«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι και οι φίλες μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου, πάντα είναι. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.



«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε», σχολίασε στη συνέχεια για τις δυσκολίες που πέρασαν με τον σύζυγό της.

«Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές», ανέφερε για το όνομα του παιδιού τους, το οποίος όμως εμείς γνωρίζουμε - δείτε εδώ.

Σε ερώτηση σχετικά με τον αγαπημένος της, απάντησε στην εκπομπή I love ΣουΚού: «Ο Γιώργος έχει διαφοροποιηθεί πλέον από το Survivor και είναι μια προσωπικότητα από μόνος του».


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.