Ads Top

Σπύρος Μαρτίκας για Έλενα Πολυκάρπου: «Είναι επαγγελματίας κατίνα με μηδενική αξιοπρέπεια» (vid)


Χαμός στο Γειά σου με το νέο ξέσπασμα Μαρτίκα για την Πολυκάρπου

Ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τη ληστεία που πραγματοποιήθηκε στο φαρμακείο του στο Κερατσίνι  κατηγορήθηκε από χρήστες του διαδικτύου πως όλο το σκηνικό ήταν ένα ψέμα και η Έλενα Πολυκάρπου μετέδωσε τα σχόλια αυτά στον αέρα του Super Κατερίνα, προκαλώντας ένα αδιανόητο ξέσπασμα από τον φαρμακοποιό, που την αποκάλεσε μέχρι και κατίνα.




Μετά από αυτό ο ίδιος επέλεξε να μη μιλήσει σε άλλη εκπομπή, πέρα από το Γειά σου στο ΣΚΑΙ, όπου βρέθηκε το Σαββάτο 18/11. 

Ενώ όμως η Μαρία Μπακοδήμου περίμενε πως εκείνος "θα το μάζευε" και θα προσπαθούσε να απολογηθεί ή να ηρεμήσει τα πνεύματα, η κατάσταση πήρε άλλη τροπή.

Το νέο ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα κατά της Έλενας Πολυκάρπου



«Η συμπεριφορά μου ήταν ανάλογη με αυτό που άκουσα. Δεν θέλω να το μαζέψω. Είναι η έμφαση που έδωσε στο να υποτιμήσει το γεγονός. Ένας δημοσιογράφος οφείλει να αναδεικνύει την αλήθεια και να παίρνει πληροφορίες από έγκυρες πηγές. Όταν επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου εκεί, αφήνεις υπονοούμενα και θες να παρακινήσεις την κοινή γνώμη, προβάλεις αυτό σαν θέμα και όχι στις ληστείες στα φαρμακεία... Είναι πολύ σημαντικό να μην μπορείς να πεις αλήθεια και να προσπαθείς να θίξεις έναν άνθρωπο. Αυτό σε καθιστά νούμερο ένα κατίνα!», είπε αρχικά, με την παρουσιάστρια να του επισημαίνει:

«Είναι σεξιστικό! Θα μπορούσες να πεις "δεν είσαι αξιόπιστη"», αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε και εκείνος συνέχισε: «Ας ψάξει να διαβάσει τις αλήθειες του twitter για εκείνη από τη στιγμή που θέλει να αναπαράξει ψέματα. Το έκανε με πρόθεση να με θίξει και να υποτιμήσει το γεγονός. Αν μου είχαν μαχαιρώσει την κοπέλα και είχε πάρει άλλη τροπή το θέμα της ληστείας, που νιώθω άσχημα γι' αυτό που προέκυψε και είχα τεράστια αγωνία...».



Τότε στο πλατό αναφέρθηκε: «Η Έλενα αντιμετώπισε προβλήματα με τα παιδιά της στο σχολείο», με την Μαρία Μπακοδήμου να σταματάει το συγκεκριμένο ζήτημα, επικεντρώνοντας την εκπομπή μόνο στα λεγόμενα του πρώην Survivor.

«Έχει αποδείξει πως με ψέματα δημιουργεί εντυπώσεις, για να κάνει νούμερα. Είναι νούμερο ένα κατίνα με μηδενική αξιοπρέπεια δεν συναισθάνθηκε την αγωνία μου και της κοπέλας που έκανε 2 μέρες να συνέθλει. Δεν σεβάστηκε», πρόσθεσε και όταν ρωτήθηκε εάν ήρθαν σε επικοινωνία μετά το περιστατικό, ανέφερε:

«Τι να μιλήσουμε; Τι να πω; Είναι ένα status, μία στάση ζωής. Το ξέσπασμά μου είναι απόλυτα δικαιολογημένο, γιατί και στο παρελθόν έχει ταλαιπωρήσει την αδερφή μου με ψέματα, έχουν έρθει σε αντιπαράθεση στο παρελθόν όταν ήμουν στο Survivor. Είναι επαγγελματίας κατίνα».

«Δεν με αντιπροσωπεύει η συζήτηση αυτή και ο χαρακτηρισμός, ακούω τα επιχειρήματα... αλλά ας κλείσουμε το θέμα εδώ», είπε τότε η παρουσιάστρια χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.