Ads Top

Το "μαρτύρησε" ο Βασάλος - Ο πρώτος διάσημος που επιστρέφει στο Survivor με 8.000 την εβδομάδα


Ένα όνομα που δεν περιμέναμε αναμένεται να γυρίσει ξανά στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα με μία εξαιρετική αμοιβή. Ποιοι άλλοι θα τον ακολουθήσουν;

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε και επίσημα, πριν από μερικά 24ωρα, τον νέο κύκλο του «Survivor» ο οποίος αναμένεται να προβληθεί από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά. 




Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (18/11), θα θυμίζει και λίγο… all star, αφού δεν αποκλείεται να δούμε και πρόσωπα από παλαιότερους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA, σε συζητήσεις για συμμετοχή στον νέο κύκλο του «Survivor» είναι και παίκτες που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν στο παιχνίδι επιβίωσης και έχουν αποβληθεί από αυτό.



Ακόμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος που συμμετείχε τόσο στο «Survivor» του 2017 όσο και στην περσινή… all star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε ότι ενδέχεται στην ομάδα των «Διασήμων» να δούμε γνωστούς celebrities μαζί με παλαιότερους διαγωνιζόμενους. 

Μάλιστα, πρόταση δεν αποκλείεται να δεχθεί και ο Τριαντάφυλλος και μάλιστα με ένα ποσό που θα φτάνει τις 8.000 ευρώ την εβδομάδα και την οποία δεν θα μπορεί να απορρίψει!



Φυσικά, απέναντι θα είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα «Μαχητών», εξ ου και το casting call που ήδη «τρέχει» από τον ΣΚΑΪ.

Στα ονόματα που φέρεται να συζητούν τη συμμετοχή τους στον νέο κύκλο του «Survivor» με την παραγωγή της Acun Medya είναι τόσο η Ασημίνα Χατζηανδρέου όσο και η Κατερίνα Δαλάκα. Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε νικήσει στο ελληνοτουρκικό «Survivor» και, πέρσι, αποβλήθηκε από το παιχνίδι μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Πάντως, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, οι άνθρωποι της Acun Medya υπόσχονται εκπλήξεις ως προς τα ονόματα των συμμετεχόντων του «Survivor» – όχι όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι απαραίτητα. Φυσικά, παρουσιαστής και του επόμενου κύκλου θα είναι ο Γιώργος Λιανός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.