Ads Top

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πpώτη δημόσια εμφάνιση μετά την απόφαση του δικαστηρίου


Την Δευτέρα 21/11 πραγματοποιήθηκε άλλη μία δίκη για την υπόθεση revenge porn με κατηγορούμενο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία έληξε με την καταδίκη του, καθώς κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά και, μάλιστα, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή πενταετούς φυλάκισης με αναστολή και 10.000 ευρώ πρόστιμο.

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, τον εντόπισε έκτοτε στους δρόμους της Αθήνας, έξω από το δικαστήριο συγκεκριμένα, μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισής του και τον αδερφό του.




Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ο τελευταίος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου, πλήρωσε και το χρηματικό ποσό που του επιβλήθηκε ως πρόστιμο. 



Όπως είναι γνωστό εδώ και μήνες, η οικονομική κατάσταση του δημοσιογράφου δεν είναι καλή, καθώς δεν εργάζεται πλέον στην τηλεόραση, εδώ και δύο χρόνια, και έχει κλείσει το μαγαζί του στην Αλόννησο, πουλώντας το αργότερα, ενώ υπήρξαν αναφορές πως πουλούσε μέχρι και παλιούς του δίσκους για να ζήσει.

Οι πρώτες δηλώσεις της καταγγέλλουσας μετά την ενοχή του

Η καταγγέλλουσα έκανε μετά από την απόφαση τις πρώτες της δηλώσεις στην ενημερωτική εκπομπή "Live News", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.



«Με το άκουσμα της απόφασης που ακόμα δεν την έχω συνειδητοποιήσει, αισθάνομαι πολύ δικαιωμένη γιατί επιτέλους η υπόθεσή μου αντιμετωπίστηκε με τη βαρύτητα και τη σοβαρότητα που πρέπει να αντιμετωπίζεται μία τέτοια πράξη. Αισθάνομαι πραγματικά ανακουφισμένη.

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη από όλη αυτή τη διαδικασία, που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια. Με είχε εξασθενήσει συναισθηματικά, ψυχικά και πλέον αισθάνομαι επιτέλους, πρώτη φορά, κάποια ηρεμία. Ήταν πολύ περίεργη εκείνη η στιγμή, δεν έδωσα πάρα πολύ σημασία. Τον κοίταξα κάποια στιγμή, καθώς έφευγε από την αίθουσα.

Δεν με κοίταξε. Γενικά, δεν προσπάθησε να με κοιτάξει καθόλου, ούτε σήμερα, ούτε τις προηγούμενες φορές. Ήθελα έστω μία φορά να αντικριστούν τα βλέμματά μας, για να δω τη μετάνοια που είπε στην ομολογία του, που όμως δεν την είδα στο βλέμμα του, οπότε, καταλάβαινα απλά για ακόμη μία φορά, ψεύδεται.

Αυτό σήμερα μου έδωσε το κουράγιο να συνεχίσω γιατί αισθάνομαι πλέον, ότι δεν παλεύω μόνο για τον εαυτό μου, αλλά παλεύω και γενικά για όλες τις γυναίκες και τα δικαιώματα των γυναικών που πέφτουν θύματα τέτοιων συμπεριφορών.

Σε προσωπικό επίπεδο αισθάνομαι, ότι θέλω να ζητήσω μια ψυχολογική υποστήριξη, γιατί τόσα χρόνια ζούσα σε μία άρνηση και προσπαθούσα να το κρύψω. όμως είναι κάτι που το είδα και αυτές τις ημέρες, ότι δεν το έχω ξεπεράσει και με επηρεάζει πάρα πολύ έντονα», εξομολογήθηκε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.