Ads Top

Οριστικά τέλος από τον ΣΚΑΪ η Σοφία Χατζηπαντελή: Το πρόσωπο-έκπληξη που θα την αντικαταστήσει στο «My Style Rocks»


Αυτήν την επιλογή δεν την περίμενε κανείς.

Ο ΣΚΑΪ στέλνει αδιάβαστη τη Σοφία Χατζηπαντελή και την αφήνει εκτός «My Style Rocks».

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση του ΣΚΑΪ για… γενικό ρεκτιφιέ στον νέο κύκλο του «My Style Rocks» που θα ακολουθήσει αμέσως μετά το φινάλε του τρέχοντος, τις γιορτές των Χριστουγέννων.




Στόχος του καναλιού είναι να μην υπάρξει καθόλου παύση στην προβολή του συγκεκριμένου project, ωστόσο έχει ήδη αποφασιστεί ο νέος κύκλος που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024 να δώσει τελείως διαφορετική εικόνα και αίσθηση στον τηλεθεατή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα για το «Mega Καλημέρα», η Σοφία Χατζηπαντελή θεωρείται ήδη τελειωμένη υπόθεση για το κανάλι του Φαλήρου, το οποίο έχει από νωρίς ρίξει στο τραπέζι τα ονόματα που θα περάσουν από δοκιμαστικό προκειμένου να την αντικαταστήσουν. 



Ονόματα… αντρικά όμως, σε μια προσπάθεια του ΣΚΑΪ η εικόνα του σόου να είναι άκρως ανατρεπτική σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα που πάντα υπήρχε μια γυναικεία ματιά στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, το κανάλι βολιδοσκοπεί τρεις άνδρες για τη θέση της οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Λάκη Γαβαλά, Γιώργο Καράβα και Περικλή Κονδυλάτο.



Σημειώνεται, πάντως , ότι έντονα είχε ακουστεί πως είναι πιθανό στον νέο κύκλο να μην βρίσκεται ούτε ο Δημήτρης Σκουλός, κάτι τέτοιο όμως δεν μοιάζει πλέον τόσο πιθανό σενάριο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.