Ads Top

«Δεν υπάρχει επίπεδο που να ανήκουμε και οι δύο...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάνει παρέμβαση και «δικάζει» τον Light (vid)


Και η κόντρα καλά κρατεί..

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το μεσημέρι του Σαββάτου 4/11.

Ο παρουσιαστής έσπευσε να απαντήσει στον Light σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε χτες. Η άγνοια και η τοποθέτηση του δεύτερου για επιτυχημένα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία έχει εξοργίσει τον παρουσιαστή του Alpha.




Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Light απάντησε και στη συνέχεια ο τράπερ μίλησε και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία τόνισε ότι γκούγκλαρε για να μάθει ποιος είναι ο παρουσιαστής, τον μπέρδεψε με τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο και στη συνέχεια κατέληξε ότι δεν είναι του επιπέδου του.



Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τις νέες δηλώσεις του Light, βγήκε στον «αέρα» Mega και είπε: «Δεν θα αντιπαρατεθώ με τον Light. Δεν με αφορά γιατί δεν υπάρχει ένα επίπεδο που να ανήκουμε και οι δύο. Είναι σαν να είμαστε δύο ξένοι. Αν εγώ ως μουσικός χρησιμοποιώ το κλειδί του Σολ, τότε αυτός χρησιμοποιεί σιδερογροθιές», τόνισε Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Χαρακτήρισε τον αδελφό μου στιχουργό, πιάσε το αυγό και κουρευτώ. Μιλάμε ξένες γλώσσες με τον Light. Λέει τερατολογίες, έχε ένα ρατσισμό απέναντι σε έργα τέχνης. Μπορεί να καταργήσει από τον Μπαχ μέχρι τους Κατσιμιχαίους επειδή έχει περάσει μία 20ετια.



Για τον Light ο ελληνικός πολιτισμός είναι τρεις μπράβοι που πλακώνουν τον συνάδελφο στο ξύλο και νομιμοποιείται από τη θέση του. Το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο αλλά από την τραπ. Η μητέρα μου, μου έλεγε, “Μη ζητάς καλλιγραφίες από τον κ@@λο της μυλωνούς”».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.