Ads Top

Χαμός στο «I’m a celebrity…»: Άγριος καβγάς Ογκουνσότο-Βαμβακούλα! (vid)


Ήρθαν στα χέρια, έτρεχαν να τους χωρίσουν..

Η ατάκα του Νίκου Βαμβακούλα που εξόργισε τον Πάτρικ Ογκουνσότο - Χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να τους χωρίσουν.




Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε Νίκο Βαμβακούλα και Πάτρικ Ογκουνσότο στο «Celebrity». Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, πιάστηκαν στα χέρια έπειτα από μια διαφωνία τους και χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να τους χωρίσουν.

 Στο trailer ακούγεται ο Νίκος Βαμβακούλας να λέει στον Πάτρικ Ογκουνσότο που παίζει πινγκ πονγκ: «Είσαι ψεύτης!», με τον Νιγηριανό να του απαντάει: «Εγώ είμαι αληθινός άνθρωπος». 



Τότε ο Βαμβακούλας του λέει «ποιος να είσαι ρε, ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει. Πλάκα μου κάνεις;», κάτι που έκανε έξω φρενών τον Ογκουνσότο.

«Δεν θα λες γι αυτό! Τι είναι το ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει; Τι είναι αυτό;», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Ογκουνσότο που κινήθηκε με άγριες διαθέσεις προς τον Βαμβακούλα με τους δύο ποδοσφαιριστές να σπρώχνονται.



Μάλιστα, χρειάστηκε να μπουν στη μέση ο Νίκος Αναδιώτης και ο Τάσος Ξιαρχό για να τους χωρίσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.