Ads Top

«Γκάφα» από ΣΚΑΪ στο «I’m a Celebrity»: Άγριος καβγάς Αγγελικής Ηλιάδη και Πάνου Καλίδη - «Ντροπή σου, εγώ γ....» (vid)


Ακούστηκαν εκφράσεις που δεν θα έπρεπε να μεταδοθούν - Δείτε τι έγινε, ξέφυγαν στο μοντάζ.. 

Χαμός στη ζούγκλα του I’m a Celebrity get me out of here ανάμεσα σε πολλούς παίκτες της Κίτρινης ομάδας, όταν η Αγγελική Ηλιάδη, ο Τάσος Ξιαρχό και η Εμίλια Vodos επιτέθηκαν φραστικά στον Πάνο Καλίδη, με τον Γιώργο Χειμωνέτο επίσης να εμπλέκεται για λίγο στον καβγά.




Οι χαρακτηρισμοί δεν έλειψαν και η ένταση κράτησε για πολύ ώρα ανάμεσα σε πολλούς παίκτες που κατηγορούσαν τον τραγουδιστή με εκείνον να απαντάει και να φωτογραφίζει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

«Και εσύ έξω είσαι; Πουλάκι μου, τι κάνεις εδώ πέρα; Γλείφεις; Εγώ γαμ…αι; Εσύ γαμ…σαι, Καλίδη! Γλείφεις; Ποιον γλείφεις; Τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω;», φώναζε φανερά εκνευρισμένη η Αγγελική Ηλιάδη στον Πάνο Καλίδη, ο οποίος είχε προσωρινά αφαιρέσει το μικρόφωνο του.



«Έτσι σου μιλάω, ναι και έτσι θα σου μιλάω από εδώ και πέρα γιατί θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Κάτσε εδώ και γλείψε τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω! Ντροπή σου! Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ντροπή! Ντροπή» συνέχισε σε ακόμα πιο έντονο ύφος η Αγγελική Ηλιάδη.

Στον καβγά είχε εμπλακεί εξαρχής και ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος συμπλήρωνε τα λόγια της: «Μου έλεγες “δεν με νοιάζει ο Χειμωνέτος, σώστε εμένα” ε; Για να σώσουμε εσένα! Σώσε εμένα και όχι αυτόν»; Γι’ αυτό σε σώσαμε; Μπράβο αγόρι μου! Για βγες και δες τα cue και θα καταλάβεις. Γλείψε μπας και σου φύγει κανά σάλιο».



Από την πλευρά του ο Γιώργος Χειμωμέτος ενεπλάκη ελάχιστα στον καβγά, γιατί όπως δήλωσε στην κάμερα «Έκανα διαλογισμό για να μην εμπλακώ. Ευτυχώς για πολύ λίγο κρατήθηκα γιατί δεν έχει κανένα νόημα να διαφωνείς με έναν βλάκα δημοσίως», εννοώντας την Αγγελική Ηλιάδη.

«Δεν περίμενα την επίθεση της Αγγελικής όπως δεν περίμενα να μου μιλήσει με αυτό τον τρόπο ποτέ για να κάνει ριάλιτι. Υποτίθεται ότι είχαμε μια σχέση έξω», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.