Ads Top

Το μεγάλο λάθος στον ΠΑΟΚ με Μάρκο Αντόνιο!


Πότε θα παίξει μπάλα, ποια η απόφαση του Λουτσέσκου. Τι συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο άσο που ακόμα δεν έχει παίξει στον Δικέφαλο, η εκτίμηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και πώς μπορεί να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι το καλύτερο δυνατό - Αυτό, τουλάχιστον, το αναγνωρίζουν όλοι στον Ραζβάν Λουτσέσκου.




Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει ότι φέτος, με τη μεταγραφική ενίσχυση που υπήρξε το περασμένο καλοκαίρι, δεν υπάρχει περιθώριο για να μην κατακτηθεί κάποιος τίτλος - Ακόμα κι αν αυτός είναι το Κύπελλο Ελλάδας. Που μπορεί να μην είναι πρωτάθλημα αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα ανανεώσει την τροπαιοθήκη του Δικεφάλου, μετά από την κατάκτηση του νταμπλ το 2019.

Οπότε ο ΠΑΟΚ, φέτος, είναι ομάδα υψηλών απαιτήσεων, με τους οπαδούς να βρίσκονται κοντά του, και το κλίμα στα αποδυτήρια να θυμίζει οικογένεια. Κι αυτό ακριβώς είναι που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό του Μάρκος Αντόνιο, που δεν βλέπει την ώρα για να αγωνιστεί με τους Θεσσαλονικείς.



Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, διεθνής με την U20 και την U23 της Βραζιλίας, ήταν ανακάλυψη του Ζοσέ Μπότο που τον είχε πάρει στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και, μετά από την αποχώρηση του Πορτογάλου από τον ρωσικό σύλλογο, είχε φύγει και ο 23χρονος χαφ για τη Λάτσιο. 

Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε με την περίπτωσή του γιατί ο Ζ. Μπότο είχε αφήσει λίστα με τα ονόματα που θα μπορούσε να φέρει στην ομάδα, πριν από την αποχώρησή του, και ο Λουτσέσκου είχε "ψηθεί" με αυτή την προοπτική.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.