Ads Top

Η περίπτωση Φιλίπ Πετρούσεφ για Ολυμπιακό


Ο Ολυμπιακός δείχνει πως χρειάζεται ενίσχυση. Κοιτώντας λοιπόν την αγορά, η περίπτωση που θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους είναι αυτή του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να κάνει ακόμα ούτε μια προπόνηση χωρίς πρόβλημα. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, μέχρι και σήμερα, οι απουσίες έχουν πληγώσει τους Ερυθρόλευκους και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αναγκαστεί να κοιτάξει την αγορά. 




Αυτό βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν θα έπαιρνε έναν παίκτη απλά για να πει ότι πήρε. Αντιθέτως, θα πάρει παίκτη μόνο εάν αυτός πραγματικά μπορεί να αλλάξει επίπεδο. 

Μια τέτοια περίπτωση, όπως ακούσατε και στο Sportal Euroleague Show είναι και ο Φιλίπ Πετρούσεφ. 



Ο Σέρβος έχει εμπειρία από Euroleague, παίζει και στις δύο θέσεις των «ψηλών» και μπορεί να κάνει την διαφορά. Βέβαια δεν είναι ελεύθερος ακόμα. 

Οι Σακραμέντο Κινγκς τον απέκτησαν με ανταλλαγή και θέλουν να τον δουν από κοντά πρώτα, πριν πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση. Ο Ολυμπιακός λοιπόν παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα κινηθεί ανάλογα. 

Βέβαια δεν είναι η μοναδική περίπτωση που μπορεί να κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό, Είναι όμως ένας παίκτης που μοιάζει ως η πιο... σίγουρη λύση για την συνέχεια, καθώς ξέρει τι να περιμένει στην Ευρώπη. 



Σαφώς η πλευρά του παίκτη κοιτάζει πρώτα το NBA, όμως, εάν δεν μείνει στο Σακραμέντο, όλα είναι ανοιχτά. Το μέλλον λοιπόν θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με αυτή την περίπτωση... 

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ (23χρ., 2.11) μέτρησε 8.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ σε 56 αγώνες στη EuroLeague με την Αναντολού Έφες και τον Ερυθρό Αστέρα πριν περάσει τον Ατλαντικό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.