Ads Top

Απέδειξε την αθωότητά της: Το τόλμησε ο Κούγιας, η κίνηση που τα έφερε όλα τούμπα στη δίκη Πισπιρίγκου


Η δίκη Πισπιρίγκου, για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, οπότε ξεκίνησε η απολογία της κατηγορούμενης, χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι, ήταν επεισοδιακή, με τον Αλέξη Κούγια να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με την Πρόεδρο.

Ειδικότερα, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης υπέβαλε νωρίτερα αίτησης εξαίρεσης της Προέδρου, το οποίο δεν έγινε δεκτό.




Η διαδικασία διακόπηκε, για την άλλη εβδομάδα, με τον Αλέξη Κούγια να προχωρά σε δηλώσεις, υπογραμμίζοντας, για ακόμα μία φορά, την «αθωότητα» της Ρούλας Πισπιρίγκου και αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «πιο τίμια και καθαρή απολογία δεν έχει γίνει ποτέ».

Όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας «από τις 9 Ιανουαρίου του 2023, έχουν συμπληρωθεί 11 μήνες διαδικασίας. Θα πω κάτι, το οποίο για μένα είναι απόλυτο: όποιος είχε τη δυνατότητα να ακούσει, είτε δικαστής, είτε εισαγγελέας, είτε δικηγόρος, τη μέχρι τώρα απολογία της κατηγορουμένης, δεν θα πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται περί μίας φτωχής, δυστυχισμένης, αθώας μητέρας.



Όποιος διαδώσει κάτι άλλο, θα το βρει από τον Θεό. Πιο αυθόρμητη απολογία δεν υπάρχει. Είμαι 50 χρόνια δικηγόρος, έχω κάνει περίπου 1000 ανθρωποκτονίες, πιο τίμια και καθαρή απολογία δεν έχει γίνει ποτέ.

Την επόμενη Πέμπτη θα συνεχιστεί η δίκη Πισπιρίγκου



Πρέπει να μεταδοθεί αυτό που ζήσαμε μέχρι τώρα. Όλη αυτή η ιστορία της ψυχρής γυναίκας κατέρρευσε και κανείς δεν δικαιούται να παραφράσει την πραγματικότητα. Διακόψαμε μέχρι την άλλη Πέμπτη, γιατί έχουμε την αποχή των δικηγόρων, την οποία πρέπει να σεβαστούμε, όμως, να γνωρίζετε, για μένα προσωπικά και για όποιον είναι καθαρός και τίμιος άνθρωπος, με αυτά που είπε μέχρι τώρα, με τον τρόπο που τα είπε, με αυτό που έδειξε μέχρι τώρα, απέδειξε την αθωότητά της.

Όλα τα άλλα είναι για αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν συνείδηση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην τιμούν, είτε είναι άντρες τα παντελόνια τους, είτε είναι γυναίκες το λειτούργημα του δημοσιογράφου. Αυτά τα λίγα ήθελα να πω, τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσάς».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.