Ads Top

«Τρελάθηκε» ο Λουτσέσκου: «Τιμωρία» στους παίκτες μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!


Παρά την εντυπωσιακή νίκη με 4-2 στο Φάληρο, ο Ρουμάνος προπονητής είχε πολύ σοβαρά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του...

Ο ΠΑΟΚ έκανε παρέλαση χθες στο Γ. Καραϊσκάκης αναγκάζοντας αρκετούς από τους φίλους του Ολυμπιακού να αποχωρήσουν πριν το τέλος του αγώνα και ενώ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0! 




Τα δυο γκολ που σημείωσαν στο φινάλε οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην μείωσαν τη σημασία της τεράστιας νίκης του ΠΑΟΚ αλλά σταθηκαν ικανά να βγάλουν εκτός εαυτού τον προπονητή του Δικεφαλου! 

Αυτό φάνηκε τόσο με τις αντιδράσεις του μετα τα δυο γκολ και πριν το τέλος του αγώνα αλλά και στη συνέντευξη Τύπου όπου παραδέχθηκε πως το φινάλε τον εκνεύρισε αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν χαρούμενος για τη νίκη.



Ομως μετά το τέλος του αγώνα και μέσα στα αποδυτήρια είχε μια δυσάρεστη έκπληξη για τους παίκτες του. 

Σήμερα η ομάδα είχε προγραμματισμένο ρεπό και το ραντεβού ήταν για αύριο στην Νέα Μεσημβρία. 

Θέλοντας όμως να τους δείξει πως δεν είχε διάθεση να το προσπεράσει αυτό το χαλάρωμα, τους ενημέρωσε πως στις 17:00 θα τους περιμένει για προπόνηση και δεν υπάρχει ρεπό. Μια απόφαση που πρέπει να σημειώσουμε πως αποδέχθηκαν άμεσα οι παίκτες που ήδη είχαν καταλάβει και οι ίδιοι πως είχαν χάσει μια μεγάλη ευκαιρία να φύγουν από το Γ. Καραϊσκάκης με ένα τέτοιο σκορ που θα έγραφε ιστορία. 



Για αυτό και όσο και αν φαίνεται παράξενο, ναι μεν υπήρχε ικανοποίηση στα αποδυτήρια αλλά δεν στήθηκε κάποιο... πάρτι. Εκτός φυσικά από τη στιγμή που η ομάδα ευχήθηκε στον Οζντόεφ για τα γενέθλια του με τη σχετική τούρτα.
Πηγή: metrosport.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.