Ads Top

«Είσαι καλά; Το εννοείς αυτό;» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, «έκοψε» δημοσιογράφο από τον αέρα της εκπομπή της


Ενα ξέσπασμα στον "αέρα" της εκπομπής Super Κατερίνα, είχε, το πρωί της Πέμπτης 9/11, η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία "έκοψε" τον Ανδρέα Καραγιάννη. Αφορμή στάθηκε η είδηση μιας πρεσβυτέρας η οποία δέχτηκε ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της μπροστά στα παιδιά της.




Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, στο σκηνικό αυτό που διαδραματίστηκε στους Αμπελόκηπους, ο ιερέας έπιασε την γυναίκα του από τον λαιμό και τη χτυπούσε στον τοίχο μπροστά στα 2 από τα τρία παιδιά τους, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Οι γείτονες και η αδελφή της τη διακόμισαν στα Επείγοντα και νοσηλέυεται εκτός κινδύνου. Ωστόσο η ίδια δεν πήγε να καταγγείλει το γεγονός.

«Πήγα στο νοσοκομείο και της μίλησα γιατί είναι οικογενειακή γνωστή μου και μου είπε ότι δεν θα τον καταγγείλει. Να πούμε ότι δεν είναι συνήθεια αυτή η συμπεριφορά, ήταν σε μια δύσκολη στιγμή, μην τον σταυρώσουμε» ανέφερε ο δημοσιογράφος.



Η Κατερίνα Καινούργιου, έκοψε δημοσιογράφο στον "αέρα" την εκπομπή της


Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις άκουσε την συγκεκριμένη φράση έγινε έξαλλη και τον έκοψε στον "αέρα" της εκπομπής. «Έγινε μόνο μία φορά; Το εννοείς αυτό; Δεν θέλω να συνεχίσουμε την κουβέντα μας! Λίγο να παραπατούσε η γυναίκα θα μπορούσε να της είχε αφαιρέσει τη ζωή. Τι σημαίνει αυτό; Είσαι καλά; Το εννοείς αυτό; Επικροτούμε τη βία; Έλα Αντρέα μου, φιλιά! Δεν θέλω να το σχολιάσουμε!»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.