Ads Top

«Ο πιο μικρός παίρνει τηλέφωνο τον πιο μεγάλο, έτσι δεν πάει;» - Η νέα απάντηση Τριαντάφυλλου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο


Συνεχίζεται το "beef" - Η νέα απάντηση Τριαντάφυλλου στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού έκανε το πρωί της Τετάρτης 22/11, ο Τριανράφυλλος. 




Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις και στo "beef" που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Πριν απο μερικές ημέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε για τα σχόλια που είχε δεχθεί από εκείνον όσο βρισκόταν στο Survivor All Star.



«Γενικά δεν θέλω με κανέναν άνθρωπο beef πόσω μάλλον με τον Τριαντάφυλλο γιατί δεν έχει κανένα stop και όριο. Έχεις πρόβλημα μαζί μου; Έλα πες το μου! Τι έγινε; Έλα να το λύσουμε. Τι είμαστε, 15 χρονών; Το θεωρώ παιδιάστικο, άνανδρο. Άμα θέλεις εδώ είμαι, έλα πες μου. Εγώ σχολίασα μεταξύ σοβαρού και αστείου μια δήλωση που έκανε βγαίνοντας από το ραντεβού με την Acun Medya και ο Τριαντάφυλλος νευρίασε. Το έχει ρίξει πάνω μου και λέει για τα νούμερα ότι εγώ κάνω 5% κι εκείνος 30%. Λες και ο Τριαντάφυλλος είμαστε το πρόγραμμα. Ότι στηρίζονται όλοι και κάνουν νούμερα όταν είμαστε εμείς στο πρόγραμμα;» ανέφερε μεταξύ άλλων.


_______

«Με τον Βασάλο μιλάγαμε συνέχεια στο τηλέφωνο, είχαμε καλή σχέση Έχω δει τις δηλώσεις του και θέλω να του πω "μια χαρά φίλε, ό,τι θες λέγε". Το 2021 στο Survivor γράψαμε ιστορία, το 2023 πήγανε για μεγάλα πράγματα, βγήκαν κουρεμένοι» είπε από την πλευρά του ο τραγουδιστής (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του).

Η νέα απάντηση του Τριαντάφυλλου για το "beef" με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Τι να χωρίσουμε τώρα; Είπε κάτι ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκεί που έφευγε στο βαν, έκανα και εγω τα stories μου. Χαβαλέ έκανα και αυτός, χαβαλέ έκανα και εγω, ειρωνικά τα έκανε και αυτός, ειρωνικά τα έκανα και εγω… Ότι έκανε ο Βασάλος, το έκανα και εγω. Πάρτε το όπως θέλετε. Αυτό είναι τώρα. Δεν έχουμε μιλήσει με το παιδί. Θα βρεθούμε κάποια στιγμή, θα πάμε να φάμε που είμαστε και οι δυο "φουσκωτούληδες", θα κεράσω εγώ και μια χαρά».

«Ο πιο μικρός παίρνει τηλέφωνο τον πιο μεγάλο, έτσι δεν πάει; Όχι σε σταριλίκι, πιο μεγάλος σε ηλικία. Μην παρεξηγηθώ. Όταν θα βγούμε, εννοείται πως θα τον συμβουλέψω για να γίνει ακόμα καλύτερος. Θα μιλήσουν τα νούμερα! Τα νούμερα μίλησαν το καλοκαίρι; Τα νούμερα μίλησαν το ’21; Άρα πρέπει να με ρωτήσει "πως το έκανες αυτό, ρε φίλε και πας τόσο καλά; και θα του πω εγώ "Κωνσταντίνε μου, άκου να δεις". Μιας και τον συμπαθώ κιόλας θα τον βοηθήσω για να ανέβει κι άλλο» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.