Ads Top

Τους κοιτούσαν όλοι στο Έναστρον: Ο Ρουβάς τους αφιέρωνε τραγούδια κι εκείνες σιγοτραγουδούσαν αγκαλιασμένες


Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, ο Σάκης Ρουβάς έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον, μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, τις Μέλισσες και την Αναστασία. 

Μία ημέρα μετά την πρεμιέρα, το Σάββατο 18/11, βρέθηκαν εκεί για να τον θαυμάσουν, να τον χειροκροτήσουν και τον διασκεδάσουν μαζί με τον πρώτο, η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, και η κόρη τους, Αναστασία, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ.




Ο καλλιτέχνης, λοιπόν, θέλησε να τιμήσει τις δύο γυναίκες της ζωής του και έτσι ξεκίνησε τις αφιερώσεις πάνω στη σκηνή, με το κοινό από κάτω να "λιώνει" παρακολουθώντας τους. Ξεκίνησε πρώτα με την κόρη του, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της.

"Έλιωσαν" στο Έναστρον με τις αφιερώσεις του Σάκη Ρουβά στην κόρη και στην σύζυγό του



«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην κόρη μου που είναι σήμερα εδώ», είπε και άρχισε να τραγουδά το "Happy Birthday". 

Μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία του, της δήλωσε: «Μεγάλωσες, πηγαίνεις και στα club τώρα... Αχ!» και εκείνη τον κοιτούσε και του χαμογελούσε.



Λίγο αργότερα, συνέχισε τραγουδώντας για τον έρωτα της ζωής του, την γυναίκα του: «Το επόμενο τραγούδι θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα μου, που είναι και εκείνη σήμερα εδώ, και μου χάρισε την Αναστασία και άλλα τρία παιδιά», και το καλό δεν σταμάτησε εκεί! 

Στην πορεία της βραδιάς ο καλλιτέχνης τραγούδησε το "Σ' έχω ερωτευτεί" και την ώρα που η νεαρή Αναστασία καθόταν με τους φίλους της σε άλλο τραπέζι, φώναξε την μητέρα της δίπλα της και το σιγοτραγουδούσαν αγκαλιασμένες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.