Ads Top

«Δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην...» - Ραγίζει καρδιές ο Αντώνης Κανάκης για τον θάνατο του πατέρα του


Τσακίζει κόκκαλα η εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο του πατέρα του

Σε ζωντανή σύνδεση βγήκε ο Αντώνης Κανάκης την Παρασκευή 10/11 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και μίλησε για την ραδιοφωνική εκπομπή που ίδρυσε για παιδιά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για το βιβλίο που έγραψε λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του.




Ο παρουσιαστής, μάλιστα, συγκίνησε με τα λόγια του για εκείνον, αλλά και τα παιδιά του, εξηγώντας πως θα έκανε τα πάντα εάν είχε την ευκαιρία να δει τα μωρά του να αγκαλιάζονται και να συναντούν τον παππού τους, ακόμη κι αν εκείνος δεν μπορούσε.

Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για τον πατέρα του και τα παιδιά του



«Ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να την παλέψω εκείνες τις ημέρες. Πήγαινα κάθε βράδυ στον υπολογιστή και έγραφα όλα αυτά που βίωνα, αλλιώς δεν θα την πάλευα. Νομίζω ότι με καταλαβαίνετε. Για πάρα πολλούς ανθρώπους η συγγραφή είναι διέξοδος, όλα αυτά που έχω μέσα μου να βγουν με κάποιον τρόπο. Όλο αυτό που έγραψα ήταν ο τρόπος μου για να αντέξω όλες εκείνες τις ημέρες. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να τις είχα αντέξει», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Εγώ τον μπαμπά μου τον λάτρευα. Μακάρι να μπορούσα να γίνω το 1/100 του μπαμπά που ήταν και κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ. Βγαίνει και αβίαστα. Ο θάνατος και η ζωή ο μόνος τρόπος για να τα αντιληφθείς είναι να τα βιώσεις.

Με δυσκολεύει λίγο αυτό το θέμα. Μέχρι σήμερα έλεγα "και τι θα έδινα για μία ημέρα μόνο να τον δω μπροστά μου και να του κάνω μία σφιχτή αγκαλιά". Τώρα δεν λέω αυτό. Τώρα λέω "δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην τον αγκαλιάσω εγώ".

Αυτό το θέμα με τον μπαμπά μου είναι συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Κάθε φορά που βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν, μια φωνή μου λέει μέσα μου "αχ ρε μπαμπά, που είσαι για να τα δεις και να τα χαρείς;" Τουλάχιστον τα χαίρεται η γιαγιά».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.