Ads Top

Απίστευτο περιστατικό: Ο λόγος που έφαγε «πόρτα» η Ελένη Μενεγάκη από γνωστό μαγαζί


Είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Σε κάθε της έξοδο της ανοίγουν τις πόρτες των αυτοκινήτων και των μαγαζιών. 

Σε κάθε της βήμα την παρακολουθούν με θαυμασμό και προσήλωση αλλά... τι συμβαίνει όταν η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει - στο εξωτερικό - την φήμη που έχει στην Ελλάδα;




Το συμβάν που αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας παρακάτω διαδραματίστηκε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Βιέννη, σε μια παλιά κοινή τους εξόρμηση.

Το ταξίδι του Παπανώτα με την Ελένη Μενεγάκη στη Βιέννη



Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 14/11 με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στον αέρα του Happy Day και αφορούσε την πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο που «έφαγε πόρτα» στο πάρτι του ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε:

«Παιδιά, εδώ έφαγα πόρτα εγώ με τη Μενεγάκη στη Βιέννη, σε club. Με τη Μενεγάκη ντυμένη θεά, εγώ κουστουμαρισμένος, θεός και τρώμε πόρτα και έχουμε μείνει παγωτό και οι δύο! Και κάνουμε έτσι γιατί ήταν ημιυπόγειο το club και ήταν όλοι φρικιά», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να συμπληρώνει στο τέλος:



«Προκαλούμε την Ελένη Μενεγάκη να θυμηθεί αυτή την ιστορία και να την μοιραστεί σήμερα με τους τηλεθεατές».

Αξίζει να σημειωθεί πως παλιότερα θέμα έντονης συζήτησης είχε γίνει ακόμα μια δημόσια έξοδος της Ελένης Μενεγάκη με την τότε φίλη της Δέσποινα Βανδή. 

Τα δημοσιεύματα της τότε εποχής ανέφεραν πως οι δυο γυναίκες μάλωσαν μπροστά σε όλους σε γιαπωνέζικο εστιατόριο στο Κολωνάκι και τότε ήταν που η φιλία τους τελείωσε για πάντα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.