Ads Top

Ατάκα όλο νόημα γνωστού δημοσιογράφου Ολυμπιακού μετά τον ΠΑΟΚ: «Φοβήθηκε ο Μαρτίνεθ να...»


Το δικό του σχόλιο για την βαριά ήττα των Ερυθρόλευκων από τον ΠΑΟΚ έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ που σημείωσε μεταξύ άλλων πως η εικόνα των Πειραιωτών ήταν αποκαρδιωτική, 

Νίκος Σταματέλος: Δεν μάσησε τα... λόγια του ο έμπειρος ρεπόρτερ που μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολίασε την βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η εικόνα των Ερυθρόλευκων ήταν αποκαρδιωτική.




«Είναι η πιο δύσκολη βραδιά, όχι μόνο επί εποχής Μαρτίνεθ αλλά γενικότερα τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό, που κλήθηκε να χειριστεί η ομάδα. Δεν είναι μόνο η ήττα, δεν είναι το βαρύ σκορ. Είναι η εικόνα της ομάδας, στο 1-0 και πολύ περισσότερο μετά το 2-0. 

Με όλο το σεβασμό στον ΠΑΟΚ, που βάζει και εκείνος δύσκολα και παλεύει για τη νίκη, η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν αποκαρδιωτική.



Έδειχνε ο Ολυμπιακός να το έχει παρατήσει. Ξεκίνησε με τρία χαφ, που δεν βοήθησε. Άλλο παιχνίδι έπαιζε ο ΠΑΟΚ, άλλο παιχνίδι έπαιξε η Γουέστ Χαμ που αποτέλεσε την πυξίδα του. Ο Μαρτίνεθ φοβήθηκε να βγάλει τον Ποντένσε. 

Ήθελε να αλλάξει το σύστημα, αλλά αρνήθηκε να βγάλει τον Ποντένσε, ο οποίος δεν βοήθησε στο χθεσινό παιχνίδι. Ήταν από τους παίκτες που θα μπορούσαν να βρεθούν νωρίτερα στον πάγκο.



Ήταν, όμως, όλοι οι παίκτες που δεν είχαν εικόνα αντάξια των απαιτήσεων ενός τέτοιου αγώνα. Μέχρι το 85’ δεν υπάρχει παίκτης που διακρίθηκε στον Ολυμπιακό. 

Δεν βοήθησε κανείς, προπονητής και παίκτες, μέχρι να σκοράρει ο Φορτούνης και να βγάλει μετά την ασίστ στον Μασούρα. Ο Μαρτίνεθ έδειξε έναν προπονητή, που φανερώνει έναν προπονητή που δεν έχει διαβάσει καλά το παιχνίδι. 

Ομάδα που χτίζεται. Είναι λογικό να έχει τα πάνω και τα κάτω της, όμως εγώ στέκομαι στην εικόνα που είχε συνολικά η ομάδα και οι παίκτες μέσα στο γήπεδο», είπε ο Νίκος Σταματέλος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.