Ads Top

Αποκάλυψη βόμβα Αλέξη Κούγια για Νότη Σφακιανάκη - Πότε επιστρέφει στο τραγούδι


Οι φράσεις του δικηγόρου του γνωστού τραγουδιστή μόνο τυχαίες δεν ήταν σχετικά με την απουσία του από τα δρώμενα και την νυχτερινή Αθήνα.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την αποχή του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος μάλιστα σήμερα (2/11) έχει τα γενέθλιά του, από το τραγούδι, ενώ προχώρησε και σε μια σύγκριση με τον Στέλιο Καζαντζίδη.




Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το πότε ο Νότης Σφακιανάκης θα επιστρέψει είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ο πιο στενοχωρημένος άνθρωπος στον κόσμο που δε γυρίζει ο Νότης, για την ώρα το τονίζω. Αν μπορούσα να τον πείσω εγώ ή ο οποιοσδήποτε να γυρίσει δε θα ήταν Σφακιανάκης.


Ξέρεις ότι όταν τραγουδάει ο Σφακιανάκης εγώ ό,τι και αν έχει γίνει και κουρασμένος να είμαι, είμαι εκεί και τον βάζω να μου τραγουδήσει τον “Έλληνα” τρεις φορές.

Να θυμάσαι ο Νότης είναι ο πιο αυθεντικός. Ο πρώτος που θυσίασε την καριέρα του σαν εκείνον ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης», εννοώντας την αποχή που έκανε από το τραγούδι από το 1976 ως το 1987.
Άρα, λέτε να γυρίσει μετά από εννιά χρόνια και ο Σφακιανάκης;





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.