Ads Top

Μαθεύτηκε η αιτία: Ο πραγματικός λόγος που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν πήγε μαζί με την Ιωάννα Τούνη και τον Πάρη στη Νέα Υόρκη


Το ταξίδι για το οποίο μιλούσε άκρως ενθουσιασμένη η Ιωάννα Τούνη αρκετό καιρό τώρα στα social media χωρίς να αποκαλύπτει το μέρος, ήταν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Λίγο αργότερα, φυσικά, μέσα από stories στο instagram της, η αγαπημένη influencer μας επιβεβαίωσε, με μια όχι και τόσο ευχάριστη ανάρτηση αφού αποκάλυψε πως με το που πάτησε το πόδι της εκεί, της έκλεψαν το κινητό! 




Όπως και να έχει, ωστόσο, πήγε και αγόρασε άλλη συσκευή και τώρα είναι και πάλι ενεργή στα media.

Όλοι όσοι την παρακολουθούν θα έχουν αντιληφθεί, σίγουρα, την απουσία του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου από αυτό το υπερλατλαντικό ταξίδι και για να προλάβουμε τις... πονηρές τις γλώσσες! Όλα καλά μεταξύ του ζευγαριού!



Γιατί δεν είναι Νέα Υόρκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Όποιος παρακολουθεί τηλεόραση θα γνωρίζει σίγουρα πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φέτος συμμετέχει στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, Οδός Ζαρίφης 2, στο Open. 

Η συγκεκριμένη εκπομπή, λοιπόν, είναι καθημερινή οπότε ήταν αδύνατον το μοντέλο να μπορέσει να λείψει και κάπως έτσι έμεινε πίσω στην Αθήνα...






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.