Ads Top

Αραίωσαν τα μαλλιά, γκρίζαραν τα γένια: «Αγνώριστος» ο «κακός» του «Παρά 5», 16 χρόνια μετά


Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Καπουτζίδης σήμερα..

Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από το τέλος της μεγαλύτερης, ίσως, τηλεοπτικής επιτυχίας του Mega τα τελευταία 20 χρόνια, της σειράς «Στο Παρά 5» και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της σειράς, με πρώτο τον Γιώργο Καπουτζίδη, συνέχισαν να δουλεύουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε άλλα project, τους είδαμε σε θεατρικές δουλειές, στην παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών, της Eurovision, σε κριτικές επιτροπές talent shows, αλλά και σε νέα σίριαλ.




Τους περισσότερους από τους πρωταγωνιστές τους ζήσαμε στο πέρασμα αυτών των δεκαέξι ετών οπότε μαζί τους είδαμε και την αλλαγή τους στην εμφάνισή τους στο πέρασμα του χρόνου.

Κάποιοι όμως από τους βασικούς ρόλους της σειράς που εμφανίστηκαν σε πολλά επεισόδια, δε συνέχισαν να εμφανίζονται και η ανακάλυψη των ηθοποιών το 2023 συνοδεύεται από ένα σοκ.



Ένας από τους χαρακτήρες που είχε ξεχωρίσει ως ένας από τους κακούς της σειράς ήταν ο Ανδρέας Καλογήρου, ο περίφημος «ψηλός με τα μαύρα», κατά κόσμον Γεράσιμος Μιχελής. 

Κέρδισε την αναγνώριση μέσα από την κωμωδία μυστηρίου του Γιώργου Καπουτζίδη, όμως οι επόμενες δουλειές του δεν ήταν τόσες πολλές.



Ουσιαστικά ο Γεράσιμος Μιχελής χάθηκε μετά το 2009 και τη συμμετοχή του στο καθημερινό δράμα Η ζωή της άλλης και ξαναεμφανίστηκε στην τηλεόραση την περυσινή σεζόν στη σειρά Σκοτεινή Θάλασσα. Κατά σύμπτωση όλες οι τηλεοπτικές του δουλειές μετά το Παρά Πέντε ήταν στο Mega.

Πρόσφατα ανάρτησε μία φωτογραφία του στα social media φανερά αλλαγμένος, με γκρίζα γένια και αραίωση στα μαλλιά, χαμογελαστός όμως, μία κατάσταση που δεν τον είχαμε δει σχεδόν ποτέ να βρίσκεται ως κακός του Παρά Πέντε.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.