Ads Top

Αλλαγή πλάνου στον Ολυμπιακό: Όλα δείχνουν 4 μεταγραφές


Οι απαιτήσεις Μαρτίνεθ στην διοίκηση, ποιοι χάνουν τη θέση τους. 

Η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ φέρνει σημαντικές αλλαγές στο Λιμάνι, καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια και προβληματισμός για συγκεκριμένα πρόσωπα, ακόμα και για αυτούς που έχουν μεγάλα συμβόλαια. 




Ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα μείνουν εκτός 11αδας, ίσως και πλάνων...

Μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, ήρθε η τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας τον Ολυμπιακό να χάσει τον... βηματισμό του και να ψάχνει αντίδραση. Πάντως, οι πιο ψύχραιμοι προέβλεπαν εξ αρχής ότι για μία καινούργια ομάδα όπως είναι οι Ερυθρόλευκοι, τα σκαμπανεβάσματα θα ήταν μέσα στο πρόγραμμα.



Το ζητούμενο είναι η ομάδα να ξαναβρεί τα πατήματά της αγωνιστικά, να χτίσει χημεία και τον Ιανουάριο να ενισχυθεί αποτελεσματικά στις θέσεις όπου πονάει, ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους εγχώριους τίτλους και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν διαγνώσει το πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας, συνεπώς θεωρείται προτεραιότητα ενόψει Ιανουαρίου η απόκτηση ενός στόπερ, ενώ σε δεύτερο πλάνο υπάρχει η σκέψη για την προσθήκη ενός κεντρικού χαφ. Το δίδυμο Καμαρά-Έσε τα έχει πάει καλά, όμως ο πρώτος μπαίνει τον Γενάρη στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Την ίδια στιγμή, ο Αλεξανδρόπουλος λογίζεται ως μια ποιοτική λύση, αλλά από την άλλη ο Ιμπόρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.



Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, έχει ανοίξει κουβέντα για δύο ακόμα μεταγραφές ενόψει Ιανουάριου, αφού η εικόνα ορισμένων παικτών απογοητεύει. Συγκεκριμένα, είναι πλέον... ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την προσθήκη σέντερ φορ και εξτρέμ!

Στο θέμα του φορ, εννοείται πως υπάρχει ικανοποίηση για τον Ελ Κααμπί, που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει αξιόπιστο back up του Μαροκινού. Ο Γιόβετιτς βγάζει στο γήπεδο μόνο εκλάμψεις της μεγάλης του ποιότητας και δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει φανέλα βασικού, ενώ ο Ελ Αραμπί είναι... εξαφανισμένος.

Αντίστοιχα, μπορεί στα εξτρέμ οι Φορτούνης και Ποντένσε να θεωρούνται σταθερές αξίες, όπως και ο Μασούρας (σ.σ. δεν χρησιμοποιείται τόσο στα πλάγια φέτος από τον Μαρτίνεθ), αλλά οι "χαμηλές πτήσεις" του Σολμπάκεν προβληματίζουν, την ώρα που ο Μπιέλ πλέον δεν αγωνίζεται καθόλου! Στη συζήτηση δεν μπαίνει καν ο Μπρνιτς των συνολικά 15 λεπτών συμμετοχής στο Πρωτάθλημα...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.