Ads Top

«Εσύ τσαντίζεσαι και επιτίθεσαι όλη την ώρα.» - «Σου επιτέθηκα;»: Άγριος καβγάς Λιάγκα - Πετρογιάννη στο Πρωινό (vid)


Ξέφυγαν και οι δύο, ανέβηκαν ζωντανά οι τόνοι - Τι συνέβη 

Μετά το ξέσπασμα του κατά του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή συνέντευξη του στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας είχε έναν άσχημο καβγά με την Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού. Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου σε ραδιοφωνική εκπομπή.




Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο του παρουσιαστή σχετικά με τις μαγνητοσκοπημένες εκπομπής λέγοντας «Εγώ σε όλες τις εκπομπές, ζωντανές συνεντεύξεις βλέπω. Δεν βλέπω μαγνητοσκοπημένη πουθενά», με την συνάδελφο του να σχολιάζει «Μιας που μιλάμε και για σένα, να πούμε ότι εσύ δεν τις θες τις μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις».

Ο καβγάς Λιάγκα - Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1



Μετά το σχόλιο αυτό ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε απαντώντας της «Δεν μιλάμε για μένα. Για εμένα μιλάς εσύ. Δεν νομίζω να μίλησε κανείς για εμένα». 

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ωστόσο θέλησε να ξεκαθαρίσει τα λεγόμενα της για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις απαντώντας του «Καλά Γιώργο μου μην μου επιτίθεσαι. Είπες κάτι συγκεκριμένο και είπα εγώ ότι "μιας που μιλάς εσύ"».



«Σου επιτίθεμαι γιατί λες "μιλάς για σένα". Μίλησα για εγώ για εμένα; Μίλησε ο Λαζόπουλος για εμένα; Μην τσαντίζεσαι!», αντέδρασε ο παρουσιαστής του Πρωινού.

«Μιας που μιλάς εσύ, λέω βρε Γιώργο μου. Δεν καταλαβαίνεις; Αυτό που ήθελα να πω και δεν έχει καμία σημασία, είναι ότι εσύ δεν προτιμάς μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις. Εσύ τσαντίζεσαι και επιτίθεσαι όλη την ώρα. Λες να βάλω λόγια στο στόμα του Λαζόπουλου ότι λέει για σένα;», είπε φανερά εκνευρισμένη η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Αυτό δεν είπες Φωτεινή μου;» την ρώτησε, με την δημοσιογράφο να απαντάει «Κι έπρεπε να μου επιτεθείς; Αυτός είναι ο τρόπος...».

«Δεν σου επιτίθεμαι. Γιατί θεωρείτε τη διαφωνία επίθεση; Δεν καταλαβαίνω από πότε στην δημοκρατία η διαφωνία είναι επίθεση. Σε διόρθωσα γιατί δεν αφορά αυτό εμένα. Όταν κάποιος μιλάει για εμένα με την παρουσία μου, έχω δικαίωμα να απαντήσω. Σου έχω πει ποτέ τι θα πεις; Δεν σχολίασαν ειρωνικά. Δεν ήταν ειρωνεία.» θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Γιώργος Λιάγκας.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.