Ads Top

«Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζονται» - Η Σίσσυ Χρηστίδου «σπάει» την σιωπή της για Αλεξάνδρου (vid)


H νέα απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μια νέα απάντηση σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, θέλησε να δώσει μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου (7-10) η Σίσσυ Χρηστίδου.




«Εγώ έχω πει ότι με αφορά σε αυτό το κομμάτι που αφορά τον Δημήτρη. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που όλη αυτή την εβδομάδα έχει γίνει αυτό το θέμα και γενικότερα δεν μου αρέσει πολύ να απασχολώ και να κλέβω χρόνο από την εκπομπή για να μιλάμε για πράγματα που μας αφορούν.

Όμως, κάποια πράγματα, δυστυχώς καλώς ή κακώς, πρέπει να ξεκαθαρίζονται, ειδικά όταν θίγονται συμπεριφορές και δεν μου αρέσει να μένουν στον αέρα. Εγώ, λοιπόν, από τη δική μου πλευρά ξεκαθάρισα τη θέση μου και το τι πραγματικά έχει συμβεί. Αισθάνομαι ότι ο Δημήτρης είναι σε μια δύσκολη φάση, ίσως είναι πιεσμένος, ίσως επειδή συμβαίνουν πολλά. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί πίστεψε κάτι τέτοιο για μένα ή ένιωσε κάτι τέτοιο από τη δική μου πλευρά», είπε και συμπλήρωσε:



«Εγώ θέλω να του στείλω μια τεράστια αγκαλιά και την αγάπη μου. Θέλω να τα πούμε κάποια στιγμή, ελπίζω να τα καταφέρουμε, γιατί δεν ήθελε να μου μιλήσει. Εγώ όμως όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Και να μην το τραβήξουμε άλλο».

«Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη. Δεν μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα. Έχει περάσει κι όλο αυτό το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι…



Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, (Χαμογέλα και πάλι στο Mega) δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Δεν πήρα απάντηση. Γενικά ένα αναπάντητο ερώτημα και για σένα και για μένα και για τον οποιονδήποτε», είχε πει ο πρώην συνεργάτης της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.