Ads Top

Μαθεύτηκε η αλήθεια: Η Μαρία Μπακοδήμου «εξαφάνισε» το μονόφρυδο της Σοφίας Χατζηπαντελή (vid)


Πριν μερικές ημέρες μια φωτογραφίας της Μαρίας Μπακοδήμου με την Σοφία Χατζηπαντελή, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι το φρύδι του μοντέλου είχε εξαφανιστεί και πολλοί νόμιζαν ότι τελικά το έβγαλε ή δεν υπάρχει και λεει ψέματα. Όποιος έμπαινε στο προφίλ της στο Instagram όμως, έβλεπε ότι το μονόφρυδο υπήρχε κανονικά.




Η Σοφία μάλιστα, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Κύπρο, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, κάνοντας μια επική κίνηση σε ρεπόρτερ, χωρίς ωστόσο να έχει απάντηση για το τι συνέβη με την φωτογραφία.

Η Μαρία Μπακοδήμου λοιπόν, σήμερα Σάββατο 14/10 μέσα από την εκπομπή της, Γειά σου, θέλησε να αποκαλύψει τι έγινε και να λυθεί τυχόν παρεξήγηση που μπορεί να δημιουργήθηκε.



Η απάντηση της Μπσκοδήμου για το φρύδι της Χατζηπαντελή


«Τη συνάντησα το ξενοδοχείο στην Κύπρο για τα βραβεία Madame Figaro. Κάτσαμε τα λέγαμε της λέω "έλα να βγάλουμε μία φωτογραφία". Έτσι ξεκίνησαν όλα και παιδιά έγινε ένας χαμός», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.



«Τη κοιτάω ωραία φωτογραφία, ας την ανεβάσω. Την κροπάρω, βάζω ένα FaceApp και την ανεβάζω. Ποτέ δεν κάνω μόνο σε μένα, κάνω και στις φίλες μου. Δεν θα βγάλω εμένα ωραία και η άλλη να μην είναι. Βλέπω πιο φρέσκια τη Σοφία, λέω το FaceApp θα είναι. Δεν προσέχω πολύ το φρύδι. Κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου στη Σοφία και λέω "ίσως να μην έχει φρύδια κανονικά, να δεις ότι τα φτιάχνει". Δεν πήγε το μυαλό μου ότι το δικό μου FaceApp της έβγαλε τα φρύδια. Αυτή η φωτογραφία είναι το πριν και το μετά», αποκάλυψε αρχικά η παρουσιάστρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση απαντώντας στα σχόλια που έγιναν.

«Είπα "ρε συ, αυτή έχει αρνηθεί 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει καμπάνια και να βγάλει το φρύδι". Σοφάκι μου, συγνώμη πραγματικά. Είναι το σήμα κατατεθέν σου, πήγα να μας βγάλω πιο ροδαλές και στο μάδησα το φρύδι», συμπλήρωσε μετά από λίγο απαντώντας και στις δηλώσεις της ίδιας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.