Ads Top

Το ανακάλυψαν στο Twitter: Η ιδιαίτερη αντίδραση Σλούκα για Αταμάν την ώρα που έδινε οδηγίες


Ο Κώστας Σλούκας αντέδρασε με μια γκριμάτσα στο τάιμ άουτ που πήρε ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Euroleague.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο παίκτης που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα στα δύο ντέρμπι στο ξεκίνημα της σεζόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη μετακίνηση του στο τριφύλλι το περασμένο καλοκαίρι.




Ο 33χρονος γκαρντ των πρασίνων μετά την κάτω του μετρίου εμφάνιση στο Σούπερ Καπ στη Ρόδο και τη βαριά ήττα από την πρώην ομάδα του, στο ματς του ΟΑΚΑ πέτυχε 20 πόντους, είχε καλή παρουσία για τρία δεκάλεπτα και προσπάθησε να πάρει «εκδίκηση» -χωρίς αποτέλεσμα- από τους πρώην συμπαίκτες του και τον Ολυμπιακό.

Ο Σλούκας ήταν απογοητευμένος από την έκβαση που πήρε και το δεύτερο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού μετά την 24αρα στο Σούπερ Καπ (75-51), οι πράσινοι έχασαν στην παράταση από τον «αιώνιο» αντίπαλο (78-88) στην πρεμιέρα της Euroleague, με τον Σλούκα να έχει μια πολύ ιδιαίτερη αντίδραση σε ένα τάιμ άουτ του Εργκίν Αταμάν, που συζητήθηκε αρκετά.



Συγκεκριμένα, με το ματς να μην φαίνεται ότι μπορεί να ανατραπεί και εκείνον να είναι στον πάγκο, ο Σλούκας φανέρωσε την απογοήτευσή του με μια γκριμάτσα στο τάιμ άουτ και την ώρα που πο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού έδινε οδηγίες στους παίκτες του για το πως θα επιτεθούν, προκαλώντας έντονες αντιδράσει στα social media.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Σλούκα:






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.