Ads Top

Σασμός Spoiler: Αυτοί οι 4 πεθαίνουν στα επόμενα επεισόδια


Τα χαμόγελα σβήνουν για πάντα στη σειρά «Σασμός».. 

Τέσσερις θάνατοι έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Σασμού για να κάνουν ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στην Άνω Ποριά. 

Τέσσερις οικογένειες θα αποχαιρετίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ η συνέχεια στο χωριό της Κρήτης, κάθε άλλο παρά ειρηνική θα είναι.




Πένθος στον Σασμό


Νικηφόρος Σταματάκης

Δεν θα προλάβει να χαρεί το σμίξιμό του με τον πραγματικό του πατέρα. Ο Νικηφόρος θα δώσει μια μεγάλη ευκαιρία στη σχέση του με τον Μαθιό, όμως την ίδια στιγμή και βλέποντας τον κίνδυνο να πλησιάζει από τον Αντρέα Βρουλάκη, θα θελήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να τιμήσει το αίμα της οικογένειάς του. Ετσι, όταν ακούσει κατά λάθος τη γιαγιά του, Καλλιόπη, να λέει στον παπα-Μιχάλη πως ο Παύλος έβαλε άνθρωπο να σκοτώσει τον παππού του, Βασίλη μέσα στην φυλακή, δεν θα το σκεφτεί περισσότερο, απλά θα πάει να τον βρει. Ο Παύλος θα είναι στο καφενείο με τον Αντρέα, τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο αλλά δεν θα μπορεί να φανταστεί τις σκηνές που θα εξελιχθούν μπροστά στα μάτια του.



Ο γιος της Βασιλικής θα τον ρωτήσει αν όντως εκείνος έδωσε εντολή για να πεθάνει ο παππούς του και καθώς δεν θα παίρνει απάντηση, θα πυροβολήσει εν ψυχρώ τον άντρα απέναντί του. Για καλή του τύχη, η σφαίρα θα περάσει ξυστά από το χέρι του Παύλου και τρομαγμένος καθώς θα είναι ο Λάζαρος θα ακινητοποιήσει τον νεαρό κρατώντας τον από πίσω. Τελικά θα τον πυροβολήσει μπροστά στα μάτια των παρευρισκόμενων. Ο Παντελής και η Αννα θα φωνάξουν αμέσως το ασθενοφόρο και ο Μαθιός που επίσης θα ενημερωθεί, θα τρέξει να το πει στη Βασιλική. Μαζί θα φτάσουν στο νοσοκομείο για να του πουν το τελευταίο αντίο. Οι φωνές της Βασιλικής θα ακουστούν πέρα ως πέρα σε όλο το χωριό... Η οικογένεια Σταματάκη και πάλι θα βυθιστεί σε πένθος και καμία κουβέντα δεν θα είναι ικανή να απαλύνει τον πόνο των δικών του ανθρώπων. Μόνο αυτή της μητέρας του, όπου και θα ορκιστεί εκδίκηση απέναντι στον Λάζαρο, τον οποίο θα έχουν φυγαδεύσει Αντρέας και Τηλέμαχος.

Λάζαρος



Από τη στιγμή που θα πυροβολήσει τον γιο της Βασιλικής και του Μαθιού, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος θα τον κρύψουν αρχικά σε μια σπηλιά στο χωριό, ενώ στην συνέχεια θα θελήσουν να τον βγάλουν εκτός χώρας μαζί με την οικογένειά του για να κάνουν όλοι μαζί μια νέα αρχή.

Ομως η κίνηση αυτή δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ καθώς η αστυνομία, διακριτικά πάντα, θα είναι στο κατώφλι τους και θα παρακολουθεί κάθε κίνησή τους. Ο άντρας μοιραία θα καταλάβει πως αν παραδοθεί, πράγμα που θέλει ο Παύλος για να εξομαλυνθεί η κατάσταση μεταξύ των δύο οικογενειών, θα μπει στη φυλακή και οι Σταματάκηδες αργά ή γρήγορα θα δώσουν εντολή να τον βγάλουν από τη μέση, όμως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και αν μείνει να τριγυρίζει στην Ανω Ποριά σαν κλέφτης. Ο Νικολής και ο Δημητρός Σταματάκης του έχουν στήσει καρτέρι από καιρό και είναι ζήτημα ωρών να τον ανακαλύψουν. Ετσι ο Λάζαρος αποφασίζει να αφαιρέσει μόνος τη ζωή του, κοινώς να κρεμαστεί.

Γιαγιά Ειρήνη

Αντεξε τον χαμό του γιου της, των δύο εγγονών της Πέτρου και Αγγελου, άντεξε ακόμα και όταν η Μαρίνα και η Αργυρώ έφυγαν στα Γιάννενα για να κάνουν μια νέα αρχή. Η γιαγιά Ειρήνη στέκεται βράχος στις φουρτούνες της οικογένειας και πάντα με λογική και σύνεση προσπαθεί να βοηθήσει τους δικούς της ανθρώπους. Από τη στιγμή όμως που ο Αντρέας γύρισε στην Κρήτη, όλα έχουν αλλάξει για εκείνη και την οικογένειά της.

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η γιαγιά θα αρχίσει να οραματίζεται το κακό που θα βρει τη φαμελιά της το επόμενο διάστημα και θα το πει σε όλους. Κανείς όμως δεν θα είναι σε θέση να την ακούσει και κυρίως ο Αντρέας που θα της ανακοινώσει πως δεν θα δεχτεί τον σασμό. Εκείνη με τη σειρά της θα του απαντήσει, μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, πως αν δεν παραδοθεί ο Λάζαρος, δεν θα τους θεωρεί ανίψια της. Τα λόγια της θα πάρει στα σοβαρά μόνο ο Λάζαρος, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει την ντροπή, θα κρεμαστεί. Η γηραιά γυναίκα θα είναι εκείνη που θα τον βρει και θα συγκλονιστεί. Θα μπει στο νοσοκομείο αλλά η καρδιά της δεν θα αντέξει για πολύ.

Θοδώρα Αγγελάκη

Οσο δεν είχε πληγεί τα προηγούμενα χρόνια η οικογένεια Αγγελάκη, θα πληγεί στα επόμενα επεισόδια αφού το ένα κακό θα αρχίσει να διαδέχεται το άλλο. Τι και αν η Θοδώρα ετοιμάζει τον γάμο της με τον Γιώργο ενώ θα περιμένουν σε λίγους μήνες και τον καρπό του έρωτά τους; Ολα θα γυρίσουν τούμπα και οι ήρωες θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Αρχικά, η όμορφη ηρωίδα θα χάσει το παιδί λόγω κάποιων επιπλοκών που θα έχει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θα θεωρήσει πως είναι καταραμένη και πως ο Θεός την εκδικείται για το κακό που έκανε στον Πέτρο πριν χρόνια.

Οπότε, αφενός θα ζητήσει από τον Γιώργο να χωρίσουν αφού δεν θέλει να του στερήσει το όνειρο να κάνει οικογένεια και αφετέρου θα μιλήσει στη Μαρίνα για όσα είχαν συμβεί πριν χρόνια με τον Πέτρο. Η Μαρίνα χωρίς περιττές κουβέντες θα τη βγάλει από τη ζωή της, χωρίς να δεχτεί φυσικά τη συγγνώμη της και η Θοδώρα μην έχοντας κάτι άλλο να περιμένει θα φύγει για την Αθήνα και συγκεκριμένα θα πάει σε κάτι θείους της στον Πειραιά, χωρίς όμως να πει κάτι στον Γιώργο. Ο τελευταίος θα τρελαθεί από την αγωνία του όταν ανακαλύψει πως η αγαπημένη του λείπει από το σπίτι τους. Η Θοδώρα θα χάσει τη ζωή της από ατύχημα στον δρόμο και η οικογένειά της θα βυθιστεί σε ανομολόγητο πένθος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.