Ads Top

Νέος χωρισμός στη showbiz: Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε μόλις 4 μήνες μετά


Πολλοί είναι οι χωρισμοί που έχουν απασχολήσει αυτή τη χρονιά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κοινό που παρακολουθεί τα αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας, αλλά και της ξένης showbiz. 

Ένας ακόμη ανακοινώθηκε, δυστυχώς, πριν από λίγες ημέρες όμως!




Πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν πρόλαβε καλά καλά να ζήσει τον έρωτα και όλο τον ενθουσιασμό που έρχεται με αυτόν, αφού η σχέση τους κράτησε μόνο τέσσερις μήνες. 

Και ο λόγος που αποφάσισαν να το "διαλύσουν" και να προχωρήσουν μόνοι τους είναι απλός... Η σχέση τους "ξεφούσκωσε", όπως και τα συναισθήματά τους.



Ποιοι χώρισαν μετά από 4 μήνες σχέσης


Ο λόγος για την Ιρίνα Σάικ και τον Τομ Μπέιντι.




«Η Ιρίνα είχε ενθουσιαστεί με τον Τομ. Της άρεσε να βγαίνει μαζί του. Την ενθουσίαζε. Διασκέδαζαν ταξιδεύοντας για να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, όμως, το πράγμα, κατά κάποιον τρόπο ξεφούσκωσε», αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή στα ξένα Μέσα, συνεχίζοντας:



«Και οι δύο συνεχίζουν να έχουν υποχρεώσεις και γινόταν όλο και πιο δύσκολο να βρίσκονται στην ίδια πόλη την ίδια στιγμή. Η Ιρίνα έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Τομ».

«Δεν υπάρχει κανένα δράμα μεταξύ του Τομ Μπρέιντι και της Ιρίνα Σάικ. Απλά ξεφούσκωσε», αναφέρει άλλη πηγή στα διεθνή media.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.