Ads Top

Βόμβα από ΣΚΑΪ: Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή από το «My Style Rocks»;


Ο ΣΚΑΪ «τελειώνει» την Σοφία Χατζηπαντελή, τι συνέβη στα παρασκήνια.. 

Δυσοίωνο είναι το μέλλον της Σοφίας Χατζηπαντελή στο «My Style Rocks», παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την πρεμιέρα του σόου μόδας του ΣΚΑΪ.




«Έχουν αναστενάξει τα backstage», ειπώθηκε χαρακτηριστικά δια στόματος Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» για την εκκεντρική περσόνα, η οποία φέρεται να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στο πλατό με την έντονη προσωπικότητά της, τη συμπεριφορά και τις… τρελές απαιτήσεις της.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η παραγωγή του ΣΚΑΪ είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένη μαζί της, καθώς άλλο περίμενε και άλλο της βγήκε σχετικά με τη συμμετοχή της Χατζηπαντελή στο εν λόγω project. Από τη μία η δυσκολία στην επικοινωνία -καθώς η Σοφία χρειάζεται να γράψει πρώτα σε χαρτί όσα θέλει να πει για να μπορέσει αργότερα να τα εκφράσει on air- και από την άλλη η άσχημη συμπεριφορά της, οι συμμετέχοντες φέρονται να έχουν κουραστεί με την παρουσία της εκεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και τα σχόλια των τηλεθεατών δεν είναι αυτά που θα περίμενε κανείς.



«Γίνονται συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, υπάρχει επικοινωνία με άλλα, πολύ δυνατά ονόματα που θα μπορούσαν να την αντικαταστήσουν», είπε χαρακτηριστικά η Μεσσαροπούλου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τη Σοφία Χατζηπαντελή να μην ολοκληρώνει τη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται δε, πως αντίστοιχες συμπεριφορές της είχαν φέρει σε δύσκολη θέση και τους συνεργάτες της στο GNTM, γι’ αυτό και η συνεργασία… δεν προχώρησε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.