Ads Top

Αποκάλυψη Μικρούτσικου για Μενεγάκη: Άσχημες εξελίξεις για την Ελένη, αυτή είναι η απόφαση Μαρινάκη και MEGA για το μέλλον της


Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον της στην τηλεόραση και ο Ανδρέας έχει το καλύτερο ρεπορτάζ. Μέσα από το κανάλι..

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε την τιμητική του χθες και λόγω της ονομαστικής του εορτής και αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού Σουσού πως δυστυχώς δεν είναι ερωτευμένος.




«Βγαίνω κάτι ραντεβού αλλά δεν πάει καλά γιατί το επόμενο πρέπει να είναι έναν μήνα μετά με το πρόγραμμα που έχω.

Είναι από τις καλύτερες περιόδους που διανύω, τις πιο δημιουργικές αλλά δεν με φτάνουν οι ώρες» ανέφερε.



Φυσικά ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του με το Μega που λήγει φέτος και όσα είπε στην εκπομπή της Τετάρτης με την Ελένη Μενεγάκη.

«Σας στέλνω το συμβόλαιό μου με… φαξ για να δείτε αν λήγει».



Ρεπορτάζ είχε όμως και η Super Κατερίνα για τον Δημήτρη και μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου -αφού του είπε χρόνια πολλά στον «αέρα»-  τον προσκάλεσε στην εκπομπή της την προσεχή Δευτέρα καθώς εκείνος της έκανε παράπονα ότι δεν τον καλεί.

Μάλιστα αρνήθηκε να απαντήσει ευγενικά για το συμβόλαιό του με το Mega και αν θα πάει στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, ο Δημήτρης έχει ζητήσει να κάνει ραντεβού με το κανάλι του διότι φέτος επιθυμεί από νωρίς να γνωρίζει τι θα κάνει του χρόνου.

«Το συμβόλαιό του λήγει και από τη στιγμή που η εκπομπή της Ελένης δεν θα συνεχιστεί του χρόνου θέλει να ξέρει. Το θέλει η Ελένη» ανέφερε ο δημοσιογράφος ενώ για την Ελένη Μενεγάκη συγκεκριμένα είπε: «Θα γίνει αναπροσαρμογή συμβολαίου με λιγότερα χρήματα και υπάρχει και ο ΣΚΑΪ στη γωνία».

Μάλιστα, στη συζήτηση μεταφέρθηκε και το ρεπορτάζ του Ανδρέα Μικρούτσικου (ακούστε στο 2.50'') πως στο MEGA αν της κάνουν πρόταση, θα της κάνουν με μειωμένες απολαβές!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.