Ads Top

Απόφαση βόμβα Μαρινάκη για Μενεγάκη - Το... ανακοίνωσε πριν βγει στον "αέρα" του MEGA!


Για το μέλλον της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA συζήτησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 18/10 στον αέρα του ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά με τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη και τους υπόλοιπους συνεργάτες του Fay’s Time.

Το ρεπορτάζ ανέφερε: «Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι. Νομίζω πως θα κάνει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή. 




Δεν θα συνεχίσει η εκπομπή “Ελένη” με τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ούτε με την παρουσιάστρια, ούτε με τους συνεργάτες αυτούς.

Αν αποφασίσει να κάνει κάτι διαφορετικό, θα είναι στο MEGA αλλά πρέπει να γίνουν οι συζητήσεις πρώτα. Το σίγουρο είναι ότι με αυτούς τους όρους που υπάρχει αυτή τη στιγμή η εκπομπή στο Mega, δε πρόκειται να συνεχίσει. Τώρα από κει και πέρα για το τι θα κάνει η Ελένη και οι συνεργάτες της, θα το μάθουμε μέσα στη σεζόν».



Η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε ότι όλα τα κανάλια θα ήθελαν να την έχουν στο δυναμικό της, όπως κι ο ΑΝΤ1 για παράδειγμα, με την παρουσιάστρια να τονίζει πως το συγκεκριμένο κανάλι ποτέ δεν έχει τοποθετηθεί άσχημα για την Ελένη Μενεγάκη.

Αντίστοιχο ρεπορτάζ είχε όμως και το Okmag.gr πριν μερικά 24ωρα: Εσάς πώς σας φαίνεται η καινούρια Ελένη Μενεγάκη; Πιο προσιτή, πιο τρυφερή, πιο εξομολογητική, ώρες ώρες νομίζεις πως η απότομη στροφή της προκαλεί απορία ακόμα στους συνεργάτες της που μένουν να την κοιτούν εμβρόντητοι. Δεν γνωρίζω αν μέχρι τώρα τη φοβόντουσαν, όπως ειπώθηκε κάπου σήμερα, αλλά αυτή η Ελένη είναι σαφώς πιο ελκυστική τηλεοπτικά- διατηρώντας το πιο αφοπλιστικό βλέμμα στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης- και αυτό αρχίζει να αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, που μοιάζει πλέον περισσότερο σαν να έχει βγει από τον φούρνο και όχι από το ψυγείο όπως παλιότερα.



Όπως λέγαμε και στο «Πρωινό σουσού», η Ελένη διανύει την τρίτη και τελευταία χρονιά του συμβολαίου της, που είναι και το πιο ακριβό της ελληνικής τηλεόρασης και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα υπάρξει ανανέωση. Τη βλέπεις και νομίζεις ότι πριν βγει στον αέρα έχει πει «έλα παιδιά τελευταία μας χρονιά είναι εδώ, ας περάσουμε καλά». Η Ελένη εξάλλου ξέρει ότι η πραγματική ζωή είναι αλλού και όχι στον μικρόκοσμο της τηλεόρασης. Γι’ αυτό κιόλας, εκτός από κάποιες extreme περιπτώσεις, δεν βγήκε ποτέ να απαντήσει στις επιθέσεις και τις σκληρές, κατά καιρούς, κριτικές που δεχόταν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.