Ads Top

Εκτός Κοινωνία Ώρα Mega σήμερα (23/10) η Ανθή Βούλγαρη - Η ανακοίνωση του Ιορδνάνη Χασαπόπουλου


Ο λόγος της απουσίας της, τι συμβαίνει με την υγεία της

Ξανά εκτός εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega βρίσκεται η Ανθή Βούλγαρη. Μετά την περιπέτεια που την οδήγησε στο νοσοκομείο, η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA, έχει ξανά ένα θεματάκι με την υγεία της, με αποτέλεσμα να πρέπει να παραμείνει στο σπίτι της.




Η εκπομπή έκανε έναρξη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να είναι μόνος του στο πλατό και αφού μίλησε για το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ανακοίνωσε τι συμβαίνει με την συμπαρουσιάστρια του και δυστυχώς θα αργήσει να βρεθεί και πάλι στο πλευρό του στο πλατό.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ανθής Βούλγαρη




«Καλή σας ημέρα. Δευτέρα σήμερα 23 του μήνα. Καλό μήνα να έχουμε, μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα, μια εβδομάδα που έχει και του Αγίου Δημητρίου και την 28η Οκτωβρίου. Εγώ όπως βλέπετε πάλι σήμερα μοναξιές έχω. Η κυρία Βούλγαρη δεν πρόσεχε, πήγε εκεί στους αγώνες με τα άλογα κλπ. Πάλι με κορωνοϊό είναι σήμερα. Δεν θα την έχουμε μαζί μας, ελπίζουμε να περάσουνε γρήγορα τα συμπτώματα και να είναι δίπλα μας τις επόμενες ημέρες. Να είστε καλά, για αυτό λέμε να προσέχετε, ο κορωνοϊός δεν έχει φύγει. Καθημερινά ακούμε όλο και περισσότερα κρούσματα, θέλει μια προσοχή», είπε χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.