Ads Top

«Γλυκιά μου Σταματίνα, με κάνει έξαλλη...» - H δήλωση όλο νόημα Μπέττυς Μαγγίρα για Σταματίνα Τσιμτσιλή (vid)


Η Μαγγίρα βάζει τα πράγματα στη θέση τους μετά την αναφορά του ονόματός της από την Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις παρουσιάστριες, που πρώτη παραδέχτηκε, πως έχει παρακολουθήσει μαθήματα NLP, ένα σύστημα που αναφέρεται στις τεχνικές και τη μεθοδολογία με την οποία μπορούμε να εξερευνήσουμε τη διαδρομή σκέψης μας και να εντοπίσουμε τα βήματα που ακολουθεί το μυαλό μας, όταν υιοθετεί μια συμπεριφορά.




Το ''Αξίζω, αξίζω, αξίζω'' είναι κάτι, που έχει αναφέρει συχνά η Σταματίνα μέσα από την εκπομπή της Happy Day με τις απέναντι εκπομπές συχνά να το σχολιάζουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε (δείτε εδώ), πως και η Μπέττυ Μαγγίρα έχει κάνει NLP με την τελευταία να της απαντάει το Σάββατο (21/10) από το I Love ΣουΚου ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

Η απάντηση της Μπέττυ Μαγγίρα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή




«Γλυκιά μου Σταματίνα, δε θα παραδεχτώ, ότι έχω κάνει αυτό το αξίζω, γιατί πάρα πολύ απλά δεν ήμουν εγώ. Ήταν μια άλλη Μαγγίρα. Υπάρχουν και άλλες Μαγγίρες σε αυτό τον ντουνιά, δεν ήμουν εγώ, γι’ αυτό δε μπορώ να παραδεχτώ δημόσια ότι έκανα NLP. Ξέρω τι είναι αλλά έχω ακούσει, δε το έχω παρακολουθήσει, τι να βγω να πω; Αφού δεν ήμουν εγώ. Πως γίνεται να με μπερδεύουν με την αδερφή μου; Πως γίνεται, που είμαι ένα κεφάλι πιο ψηλή, πέντε χρόνια μικρότερη. Με κάνει έξαλλη που με μπερδεύουν. Η Ματθίλδη έχει κάνει NLP με τον Σάκη. Γενικά εγώ δεν κρύβομαι», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.