Ads Top

«Δεν βλέπεις ότι έχει σχέση; Δεν βλέπεις ότι έχει γυναίκα;» - Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου με follower για τον Σπύρο Μαρτίκα


Δεν δίστασε να τσακωθεί μαζί της - Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου με μήνυμα που έλαβε ο Σπύρος Μαρτίκας..

Ένα "Story Time" στον προωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, έκανε την Πέμπτη 28/10, η Βρισηίδα Ανδριώτου, σχετικά με μία κοπέλα η οποία φλέρταρε τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτικά σε μηνύματα στο Instagram.




Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο μαζί και δεν κρύβει τον έρωτα του, μάλιστα κάνουν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις. Σε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU, είχαν ανακοινώσει ότι ο γάμος για αυτούς είναι πλέον μονόδρομος.

Έξαλλη η Βρισιήδα Ανδριώτου με μήνυμα που έλαβε ο Σπύρος Μαρτίκας



Το μοντέλο αποφάσισε να μοιρατσεί την ιστορία με τους ακολούθους της στα social media, θέλοντας να στείλει, παράλληλα και ένα μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που φλερτάρουν τόσο τον δικό της σύντροφο αλλά και γενικότερα άνδρες που είναι σε σχέση.

«Έχω πει και σε τηλεοράσεις και γενικότερα ότι έχω το Instagram του Σπύρου στο κινητό μου. Όπότε όσες του στέλνετε μήνυμα, τα βλέπω τα μηνύματα σας. Όσες δηλαδή του την "πέφτετε" και έχει πολύ πλάκα. Κορίτσια ακούστε...»



«Στέλνει μια ότι θέλει να τον πάρει τηλέφωνο να μιλήσουν και λέω "Σπύρο απάντησε της: Ωραία, ναι, είμαι εδώ με τη γυναίκα μου, θες να μιλήσουμε;" και του λέει "Πας καλά; Τι να κάνω με τη γυναίκα σου; Με εσένα θέλω να μιλήσω, να κάνουμε τρελίτσες."»

«Βρε αγάπη μου, τι εννοείς τι να κάνω με τη γυναίκα σου; Δεν βλέπεις ότι έχει σχέση; Δεν βλέπεις ότι έχει γυναίκα; Δεν βλέπεις στις τηλεοράσεις, παντού, γιατί δεν το έχουμε και κρυφό, ότι είμαστε μαζί; Τι θες να μιλήσεις με τον άνθρωπο μου και να κάνεις και τρελίτσες; Τι δουλειά έχεις εσύ;»

«Ακούστε! Σας εξιτάρει να την πέφτετε σε γκόμενους που έχουν σχέση και είναι πολύ άσχημο αυτό.Κοιτάξτε το. Μακρία από τους άνδρες που έχουν σχέση. Εσείς γίνεστε ρεζίλι.»

Δείτε εδώ το βίντεο:


@vrisiida_andrio Κορτισια μακρυά απο τους άνδρες που έχουν σχέση! Εσείς γίνεστε ρεζιλι! #foryou #viral #foryoupage #trend #men #woman ♬ πρωτότυπος ήχος - Βρισηίδα Ανδριώτου

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.