Ads Top

«Έφυγε από καρκίνο μέσα σε τρεις μήνες...» - Αποκάλυψη Γιάννη Τσιμιτσέλη για την προσωπική του ζωή


Μια αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς.. 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 4/10, αναφέρθηκε σε ένα πολύ σπάνιο ζήτημα που αφορά την προσωπική του ζωή.




Μίλησε, συγκεκριμένα, για την απώλεια του πατέρα του, καθώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν από 13 χρόνια, εξηγώντας πως κατάφερε να το διαχειριστεί, εφόσον ήταν κάτι που έμαθαν ξαφνικά και όλα έγιναν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η σπάνια εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον θάνατο του πατέρα του




«Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο το 2012, αλλά ήμουν πολύ κουλ. Μέσα σε τρεις μήνες μπαμ μπαμ, κατευθείαν. Η αρχή με το που το μαθαίνεις που γίνεται η διάγνωση είναι το πρώτο σοκ, μπαίνεις σε μια διαδικασία να ξέρεις τι να περιμένεις στην πορεία. Οπότε όταν έρχεται η κατάληξη είσαι λίγο… έχεις προλάβει να χαιρετήσεις. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από το να γίνει κάτι απότομο ξαφνικά και να μην προλάβεις να αποχαιρετήσεις τον άλλον. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλη αυτή η διαδικασία και όλο αυτό το δέσιμο που υπάρχει μέχρι να συμβεί αυτό. Γιατί να συμβαίνει και γιατί δεν έχει θεραπευτεί ακόμα, αυτό είναι το θέμα», είπε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.