Ads Top

Τέλος στις φήμες: Όλη η αλήθεια για το μέλλον της σειράς, Πανθέοι, στον ΣΚΑΙ


Η νέα σειρά Πανθέοι έκανε πρεμιέρα στις 19/9 και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ήταν συγκλονιστικά για την prime time ζώνη του ΣΚΑΙ, εκείνη την περίοδο. 

Λίγο αργότερα, βέβαια, κατά την επιστροφή του ανταγωνισμού στα απέναντι στρατόπεδα (βλέπε Μάγισσα, Σασμό, Φάρμα) τα ποσοστά που κατέγραφαν τα μηχανάκια της AGB ήταν άκρως απογοητευτικά πράγμα που ώθησε κάποιες φήμες να κυκλοφορήσουν...




Οι φήμες αυτές έκαναν λόγο για μετακίνηση της σειράς σε άλλη ώρα και μέρα, ώστε να μπορέσει να σταθεί καλύτερα σαν project αφού η prime time ζώνη της έδειξε την σκληρή πλευρά της... Τι ισχύει τελικά;

Ακούνητοι οι Πανθέοι από την prime time ζώνη του σταθμού


Το τοπίο για το μέλλον της σειράς ξεκαθάρισε μια ηθοποιός αυτού, και πιο συγκεκριμένα η Αθηνά Μαξίμου, με δηλώσεις που έκανε στις κάμερες του Breakfast At Star, πριν από λίγες ώρες.



«Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά, συνεχίζουμε δυναμικά, με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουμε, πίστη και σεβασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν τελικά μετακινείται ή όχι η σειρά το Σαββατοκύριακο εκείνη απάντησε «Δεν έχω ακούσει τίποτα, συνεχίζουμε... Αυτά νομίζω είναι απλά φήμες, το κανάλι δεν έχει βγάλει κάτι τέτοιο»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.