Ads Top

«Μου έγραφε στο μήνυμα "θα σε ισοπεδώσω"» - Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που απείλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου


Το πρωί της Παρασκευής 6/10 έγινε γνωστό από την Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day πως δημοσιογράφος που το καλοκαίρι αποκάλυψε σε εκπομπή το όνομα του παιδιού του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, πριν οι ίδιοι το γνωστοποιήσουν, δέχθηκε απειλές από το γνωστό μοντέλο, τόσο που ταράχτηκε και απευθύνθηκε στην αστυνομία για να καταγραφεί το γεγονός.

Ο δημοσιογράφος αυτός, λοιπόν, που άνηκε στο δυναμικό της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, της Ναταλίας Γερμανού, θέλησε να «σπάσει» την σιωπή του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και να μιλήσει με όλες τις λεπτομέρειες για το συμβάν.




Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου


«Κατά την διάρκεια της εκπομπής δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα, από το οποίο θορυβήθηκα, μου έγραφε θα σε ισοπεδώσω, το έχω και γραπτό. 



Στην συνέχεια με κάλεσε και για 3 λεπτά με απειλούσε κατέφυγα στο τμήμα έγινε καταγραφή και στην συνέχεια παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι ναι τον απείλησα. 

Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια μεταξύ μας στο παρελθόν. Έχω το χαρτί κανονικά που παραδέχεται ότι με απείλησε. 



Δεν ήθελα να το συνεχίσω. Εγώ χάρηκα που θα έβγαζα μια είδηση που τον αφορά αλλά εκείνος την συγκεκριμένη στιγμή έπραξε έτσι. Εγώ δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν άνθρωπο απλά φοβήθηκα. Εχθές με πλησίασε μια μηχανή και νόμιζα ότι ήταν ο Δημήτρης και φοβήθηκα. Μίλησα με κάποιον από την Barking Well, δεν ήθελα να δώσω έκταση στο συμβάν. Όταν ανέφερε πάλι το περιστατικό ταράχτηκα, και τώρα ταράζομαι, δεν θα ήθελα να το συνεχίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά με την παρουσιάστρια να παίρνει το λόγο λέγοντας:

«Η Μαίρη Παλιαλέξη, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, μίλησε με τον Δημήτρη και δεν θέλει να τοποθετηθεί αυτή την στιγμή γι' αυτό το θέμα».

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά το μοντέλο πήρε θέση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.