Ads Top

«Υπάρχουν πράγματα που γράφονται για τη Χριστίνα που...» - «Κόλαφος» ο Σάκης Τανιμανίδης για τα δημοσιεύματα για την Μπόμπα


Ασπίδα προστασίας μπήκε στην Χριστίνα Μπόμπα ο Σάκης Τανιμανίδης για όσα γράφονται.. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το Σάββατο 7/10, κατά την οποία μίλησε για το νέο κύκλο του Dragons' Den, ο οποίος θα προβληθεί αυτή τη σεζόν, όμως απάντησε και για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία για ενάμιση μήνα έμεινε εκτός social media.




Μίλησε, δηλαδή, για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για την καλή του, τα οποία σχετίζονταν με την πιθανότητα μίας δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Η εξομολόγηση του Σάκη Τανιμανίδη για την Χριστίνα Μπόμπα




«Τα γυρίσματα του Dragons Den έχουν ολοκληρωθεί, το κανάλι αποφασίζει πότε θα προβληθεί η εκπομπή. Ο Πολ Ευμορφίδης δεν θα είναι φέτος, οι καινούργιοι Dragons είναι ο Τάσος Οικονόμου και ο Δημήτρης Μάλλιος. Φέτος γίνεται σφαγή στην τηλεόραση, τα κανάλια έχουν ρίξει εκατομμύρια στις σειρές. Να δούμε τι θα μείνει. Εμένα με ενδιαφέρει να παράγω καλό περιεχόμενο, αυτό είναι η προτεραιότητα στο μυαλό μου. Έχω κάποιες προτιμήσεις στο πότε πρέπει να παίξει, αλλά δεν με απασχολεί τόσο», είπε αρχικά.

Για την γυναίκα του, απάντησε: «Υπάρχουν πράγματα που γράφονται για τη Χριστίνα και με στεναχωρούν, αλλά τα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη δεν με στεναχώρησαν. Η Χριστίνα έκλεισε τα social γιατί δεν ήθελε να τα έχει στο μυαλό της».

Θέλει, όμως, άλλο ένα παιδί




«Το επιβεβαίωσε, δυστυχώς δεν είμαστε έγκυος. Σίγουρα άλλο ένα...να μην κάνουμε άλλο ένα; Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αν εννοείς αυτό, αλλά παραπάνω παιδιά είναι παραπάνω ευτυχία», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης την Παρασκευή 22/9 μέσα από την εκπομπή ''Πρωινό'' .

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.