Ads Top

«Την Ελένη Μενεγάκη την κάλεσα, όμως...» - Τρεις οι ηχηρές απουσίες από το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζο


Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γιόρτασε τα γενέθλιά του και συγκέντρωσε γύρω του όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. 

Κάποιοι από αυτούς, ωστόσο, απουσίαζαν και η κάμερα του ΣΚΑΙ και της εκπομπής Fay's Time τον πλησίασε για να μάθει τι συμβαίνει.




Τρεις είναι οι γυναίκες που δεν παρευρέθηκαν. Η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου - με την οποία τα βρήκαν πρόσφατα - και η Φαίη Σκορδά. Δύο από τις παρουσιάστριες τις κάλεσε, ενώ τη μία όχι. Ποιος ο λόγος, λοιπόν;

Οι καλεσμένοι και οι ακάλεστοι στο πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζου


«Στον εαυτό μου εύχομαι ηρεμία. Όταν ζούσαν οι γονείς μου στηριζόμουν πολύ πάνω τους. Τώρα, λοιπόν, είμαι περήφανος γιατί είμαι κύριος της ζωής μου και του εαυτού μου. Μακάρι να τους είχα και να τους έπαιρνα τηλέφωνο», είπε αρχικά.

Και σε σχόλιο της δημοσιογράφου που του πήρε συνέντευξη, λέγοντας πως έχει "μαλακώσει" το σχόλιό του τα τελευταία χρόνια, απάντησε: «Το σχόλιό μου είναι πολύ πιο αιχμηρό, αλλά έχω φτιάξει τον τρόπο και είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν "τα χώνω", αλλά "τα χώνω" περισσότερο από παλιά».



Όσον αφορά στο τηλεοπτικό του μέλλον, δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς. Είναι ασέβεια από όλους μας προς τον τηλεθεατή» και πρόσθεσε για τις κόντρες on air: «Οι κόντρες είναι το μυστικό της εφήμερης επιτυχίας, η οποία τα καταφέρνει από λάθος δρόμο, γιατί δεν είναι σωστός τρόπος να καταφέρνεις την επιτυχία μέσα από το σφίξιμο του στομαχιού του τηλεθεατή. Εμείς δεν θέλουμε τέτοια τηλεόραση. Εμένα προτεραιότητά μου είναι να κάνω ωραία πράγματα γι' αυτούς που μας παρακολουθούν, όχι για τον εαυτό μου».

Για την λίστα των καλεσμένων του, κατέληξε: «Την Ελένη Μενεγάκη την κάλεσα. Ήθελε πάρα πολύ να είναι, μου εξηγούσε τρία λεπτά, τόσο πολύ ήθελε να είναι, όμως είναι στην Άνδρο. Την Κατερίνα Καινούργιου ήθελα να την καλέσω, αλλά δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά. Την Φαίη την κάλεσα και με έκλ@σε».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.