Ads Top

Γιατί ο Λορέντζο Καριέρε δεν μιλούσε με τη μητέρα του, Ματούλα - Η πολυτάραχη ζωή της


Στο πένθος βυθίστηκαν όσοι γνώριζαν τη Ματούλα «του Κολωνακίου» μετά την είδηση του θανάτου της σε ηλικία 76 ετών. 
Η Διαμάντω Κουτροπούλου, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, τα τελευταία χρόνια της ζωής της ήταν απομονωμένη και εντοπίστηκε νεκρή επτά ημέρες μετά τον θάνατό της, στο σπίτι της, στο Πεδίον του Άρεως. 




Τον θάνατό της αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης ο οποίος άφησε και αιχμές για τον γιο της Ματούλας, τον Λορέντζο Καριέρε.

Ο Λορέντζο έγινε ευρύτερα δημοφιλής στο κοινό από τη συμμετοχή του στο reality show του MEGA «Bar» πριν από περίπου 20 χρόνια, ενώ αργότερα συμμετείχε και στο μουσικό συγκρότημα «Φίλοι για Πάντα».

Είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια με το πρώην στέλεχος του MEGA, Έλενα Κατραβά, και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Αλεσάντρο και τον Ρομπέρτο.

«Η Ματούλα τον εγκατέλειψε, του έκαναν bullying»


Μετά τον θάνατο της Ματούλας, αρκετοί ήταν όσοι μίλησαν για τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε και ανάμεσα σε αυτούς και η τελευταία σύζυγος του πατέρα του, Μαριαλένα Oικονομίδου. 

«Γνωριστήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1979. Είχε χωρίσει από τη Ματούλα. Το παιδί, ο Λορέντζο, ήταν τεσσάρων ετών όταν τον γνώρισα και ασχολήθηκα σαν να ήταν δικό μου παιδί. Ένα καταπληκτικό και γλυκό παιδί, τρυφερό. Να σκεφτείς ότι δεν έβγαινα με τις φίλες μου για να βγαίνουμε μαζί και να είμαι κοντά του. Ήμουν 19 ετών τότε» είπε στην εφημερίδα On Time. 



«Παντρευτήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1984. Ο Λορέντζο έμενε μαζί μας γιατί η Ματούλα είχε προβλήματα που τα γνωρίζει όλος ο κόσμος και είχε κάνει δύο φορές φυλακή. Το παιδί ήταν κοντά μας και μεγάλωσε με τα δύο παιδιά που έκανα εγώ με τον Ρομπέρτο. Ήταν και είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια. Αυτό που θέλω να πω εδώ και χρόνο, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κατηγορώ και γενικά να κουτσομπολεύω, είναι ότι ο Λορέντζο πέρασε πολλά σαν παιδί», ανέφερε. 

Ο Λορέντζο «πικράθηκε που η μητέρα του μπήκε στη φυλακή και του έκαναν bullying στο σχολείο. Πέρασε πάρα πολλά και κατάφερε το παιδί αυτό να προχωρήσει στη ζωή. Να γνωρίσει μια αξιόλογη γυναίκα και να αγαπηθούν και να κάνουν μια υπέροχη οικογένεια. Είναι καταπληκτικός πατέρας». 

«Όταν ήταν μικρός, εκείνη τον εγκατέλειψε. Τα παιδιά δεν φταίνε ποτέ. Εγώ που δεν είμαι φυσική του μητέρα, αλλά τον αγαπώ σαν παιδί μου, χαίρομαι που είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ποια μάνα θέλει να δει το παιδί της δυστυχισμένο; Στενοχωριέμαι που τολμάνε και κατηγορούν τον Λορέντζο. Για να μη μιλάει ένα παιδί στη μητέρα του, πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να είναι βαθιά πληγωμένο. Στενοχωριέμαι, επειδή ξέρω πόσο ευαίσθητο είναι το παιδί. Από σεβασμό στον Λορέντζο και στη γυναίκα που “έφυγε” μπορώ να πω μέχρι εδώ. Να σταματήσουν να μιλάνε για τον Λορέντζο, γιατί υπάρχουν και μάρτυρες. Επειδή ο Λορέντζο είναι αξιοπρεπέστατος, γι’ αυτό και εγώ πρώτη φορά επιτέλους πρέπει να πω την αλήθεια», σημείωσε η Μαριαλένα Oικονομίδου.



Ματούλα: Τι είχε πει για τον Λορέντζο 


Η Ματούλα είχε αποκαλύψει ότι δεν μιλάει με τον γιο της για πολλά χρόνια και δεν έχει γνωρίσει καν τα εγγόνια της... «Ποιος γιος μου; Πλάκα μου κάνεις; Τι μήνυμα να του στείλω; Μάνα, γύρνα πίσω, κάηκαν οι κεφτέδες; Πλάκα μού κάνεις; Το ότι τραβιέμαι στα νοσοκομεία το ξέρουν όλοι -και οι φίλοι του», έχει πει στην Espresso.

Όσο για το λόγο που δεν μιλάει για το γιο της, πριν από δύο χρόνια είχε πει στο OPEN: «Ρώτα τη νύφη μου γιατί δεν μιλάω με τον γιο μου και γιατί δεν βλέπω τα εγγόνια μου. Κι έχει γίνει και μάνα. Έχω δύο εγγόνια και δεν τα έχω δει ποτέ, ούτε τα ονόματά τους δεν ξέρω. Έχω να δω το γιο μου 15 χρόνια. Έκλαιγα στην αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο τον Αύγουστο στα γενέθλιά του για να του πω χρόνια πολλά και μου το έκλειναν. Ξέρω πολλά… Τη γυναίκα του την ξέρω από παλιά. Να είναι καλά και αυτός και τα παιδιά του. Έχω κάνει λάθη σε σχέση με το παιδί μου. Έπεσα στα ναρκωτικά, αφού τον γέννησα». 

«Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου. Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον και όχι εμένα. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχα πρίγκιπα» είχε πει η Ματούλα στον ΑΝΤ1 πριν από 6 μήνες.

Ποια ήταν η Ματούλα 


 Γεννήθηκε το 1947 στην Κόρινθο και το πραγματικό της όνομα ήταν Διαμάντω Κουτροπούλου. Έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 12 ετών, ενώ στα 13 της το έσκαγε από το Γυμνάσιο για να πηγαίνει να παρακολουθεί τα γυρίσματα ταινιών. Κάπως έτσι γνωρίστηκε και με τον Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος, όπως είχε δηλώσει η ίδια, ήταν «ο πρώτος της». 

Όταν το πληροφορήθηκε ο πατέρας της την πήγε στην Ασφάλεια και κρατήθηκε στα κρατητήρια για τρεις ημέρες προκειμένου να μαρτυρήσει το όνομα του άντρα που της πήρε την παρθενιά, αλλά εκείνη δεν «έσπασε». Στη συνέχεια ο πατέρας της την πήγε στο Αναμορφωτήριο, αλλά ούτε εκεί η Ματούλα μαρτύρησε το όνομα. 

Δούλεψε ως μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια του Ζαμπέτα, αλλά και ως ραδιοφωνική παραγωγός με την ίδια να έχει εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Espresso ότι «δεν μπορώ να μένω στα ίδια». 

«Εγώ δεν έχω ταυτότητα επαγγέλματος. Απλώς επειδή από εκείνα τα χρόνια, μικρή, είχα πολλές σχέσεις με τραγουδιστές, με μαγαζιά, με τραγουδίστριες, με έβαλε ο Ζαμπέτας να τραγουδήσω. Δεν ήμουν και η Κάλλας, ούτε η Βίκυ Μοσχολιού», είχε δηλώσει. 

Η Ματούλα είχε μιλήσει και για τον εθισμό της στα ναρκωτικά, τα οποία ξεκίνησε μετά την γέννηση του γιου της. Μάλιστα, εξαιτίας των ναρκωτικών βρέθηκε στα '90s στη φυλακή με την ίδια να εξηγεί ότι εκεί αποφάσισε να τα «κόψει» μαχαίρι.

Όσον αφορά τις σχέσεις της με τους άντρες, είχε ξεκαθαρίσει, μιλώντας στην Espresso, ότι έκανε μόνο δεσμούς και όχι σχέσεις της μιας βραδιάς, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο είχε χτυπήσει ορισμένους.

Ο μεγαλύτερος έρωτάς της ήταν ο Γιάννης Πατέρας, όπως είχε εξομολογηθεί, αλλά χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν μετά από πέντε χρόνια σχέσης. 

«Μια γυναίκα μόνη, όπως εγώ, μόνο με αθυρόστομο τρόπο μπορούσε να επιβιώσει. Όλοι μού την έπεφταν, δεν είχα κανέναν για να με προστατεύσει κι έπρεπε μόνη μου να τα βγάλω πέρα.

Ναι, έχω ρίξει κάτι ανάποδα χαστούκια σε κάποιους που το άξιζαν. Ειδικά αν μάθαινα ότι κάποιος έλεγε ότι με είχε πάρει… Έχε υπόψη ότι δεν έχω πάρει κανέναν από όλους αυτούς που ήταν γύρω μου και μου την έπεφταν.

Εγώ δεν πήγα ποτέ στη ζωή μου για ένα βράδυ, δεσμούς έκανα. Τα εκατομμύρια όλα του κόσμου και να μου έδιναν, δεν θα πήγαινα στο κρεβάτι με κανέναν. Δεν είμαι ξεφτιλισμένη γυναίκα!».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.