Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Τέλος Αργυρώ, Αστέρης και Μαρίνα - Φεύγουν...


Τέλος αυτοί οι πρωταγωνιστές της σειράς, Σασμός

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός καθώς σημαντικοί πρωταγωνιστές θα αποτελέσουν παρελθόν.




Πιο συγκεκριμένα, Μαρίνα – Αστέρης – Αργυρώ φεύγουν από την Κρήτη, σε μια εξέλιξη που αναμένεται να ανατρέψει τα πάντα στο χωρίο.

Ο Αντρέας Βρουλάκης έχει καταστήσει σαφές στη σειρά Σασμός, τόσο στην οικογένειά του όσο και στους Σταματάκηδες, ότι δεν θα συναινέσει για τον σασμό, γεγονός που πληγώνει βαθύτατα τον Αστέρη και την Αργυρώ. Και ενώ σύντομα θα τους δούμε να κάνουν τις ετοιμασίες για τον αρραβώνα τους στο καφενείο του Παντελή, τα σχέδιά τους θα γκρεμιστούν απότομα έπειτα από μια σειρά γεγονότων στα οποία θα βρεθούν θεατές.



Τότε η Μαρίνα, σαν από μηχανής θεός, θα μιλήσει στον Αστέρη προκειμένου να πάρει μια γενναία απόφαση για το μέλλον τους. Του ζητά να της υποσχεθεί ότι με την πρώτη ευκαιρία θα πάρει την κόρη της και το παιδί και θα φύγουν από εκεί μιας και βλέπει ότι δεν θα δεχτούν ποτέ τον έρωτά τους.

Αντίθετα, ο Αντρέας γυρεύει εκδίκηση και δεν θέλει να την πληρώσουν εκείνοι.

Ο άντρας θα την κοιτάξει απορημένος αλλά σύντομα θα καταλάβει και εκείνος πως το καλό για την οικογένειά του είναι να φύγουν από το χωριό. Η Αργυρώ τον ρωτά πώς θα το πάρουν οι δικοί του αλλά όταν της μιλήσει για τις σκέψεις του και εκείνος θα της εξηγήσει πως δεν αντέχει άλλο να φοβάται. Ενώ στην αρχή η Αργυρώ θα είναι διστακτική, τελικά θα καταλάβει πως αυτό είναι το συμφέρον της οικογένειάς της και θα δεχτεί.



Αρχικά, η Αργυρώ θα μιλήσει με την Ασπα για να πάνε στην Αυστραλία αλλά τελικά, λόγω διαδικαστικών θεμάτων που δεν θα είναι δυνατόν να λυθούν άμεσα, θα αλλάξουν προορισμό. Και αυτός θα είναι η Γερμανία, όπου ο Αστέρης έχει έναν φίλο. Οσο όμως το ζευγάρι μαζεύει πράγματα και κάνει σχέδια για τη νέα του ζωή, η Μαρίνα μαθαίνει κάτι που θα τη συγκλονίσει. Η Θοδώρα θα της αποκαλύψει πως εκείνη φταίει για τον θάνατο του Πετρή γιατί έδωσε στον Αντώνη ένα ντοκουμέντο όπου ο αδελφός της, που όλοι ήξεραν ότι είχε δει τον δολοφόνο του Στεφανή, φώναζε στον ύπνο του το όνομα του Πέτρου Βρουλάκη. Η Μαρίνα θα κλονιστεί και όχι απλά Θα αποφασίσει να μη συγχωρέσει την κοπέλα, αλλά θα επιτεθεί και λεκτικά στον άντρα της που, έπειτα από το ντοκουμέντο, άνοιξε ξανά την υπόθεση εναντίον του γιου της.

Τη μέρα που η Αργυρώ και ο Αστέρης θα ταξιδεύουν, η Μαρίνα θα εμφανιστεί στην πόρτα τους με μία βαλίτσα και τους ανακοινώνει ότι θα πάει μαζί τους αφήνοvτάς τους άφωνους.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.