Ads Top

Όλοι μιλούν για την αδιανόητη δήλωση Μπέου για Κασσελάκη: Διέκοψαν τη σύνδεση τα κανάλια


Ένταση μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Νάσου Ηλιόπουλου στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, με σκοπό να απαντήσει στον Νάσο Ηλιόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε πει νωρίτερα πως θα έπρεπε ο κ. Μπέος να ελεγχθεί πειθαρχικά για τον Πανθεσσαλικό.




Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στον αέρα: «Να μας πει ο κ. Ηλιόπουλος… Τι δουλειά κάνεις ρε συ και σε βλέπω και στο παράθυρο; 

Το επάγγελμά σου ποιο είναι; Εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, 4%! Ανεπάγγελτε! Κατηγορείτε χωρίς να έχετε στοιχεία και αποδείξεις.. λάσπη! Αυτοί είστε. Ανύπαρκτε! Κάνε καμιά δουλειά ανεπάγγελτε».



«Η λάσπη είναι ο φυσικός σου χώρος. Είσαι μέσα στη λάσπη θαμμένος», απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Η Σία Κοσιώνη σε απόγνωση, ολοκλήρωσε την τηλεφωνική επικοινωνία και σχολίασε: «Λυπάμαι, δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί, γενικώς προσεγγίζω με μεγάλη μετριοπάθεια το επάγγελμά μας, μπορούν οι αντιπαραθέσεις να γίνονται σε ένα κόσμιο πλαίσιο».



Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, επιδιδόμενος σε ομοφοβικό παραλήρημα στην πρώτη ομιλία του μετά την επανεκλογή του.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του Βόλου, έστρεψε τα «βέλη» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε πως θα ήθελε δύο αγόρια.

«Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ τώρα με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ@δ@ς;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος σχολιάζοντας την παραπάνω τοποθέτηση.

Δείτε βίντεο με όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.