Ads Top

Αλαφούζος: «Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου»


Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στο Reuters και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό το «κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στην ιστοσελίδα «Reuters» όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα γεγονότα του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκό με την οριστική διακοπή του αγώνα για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα και την μετέπειτα κατακύρωση του αγώνα υπέρ των «πρασίνων» από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague.




Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» ανέφερε πως η απόφαση που πήρε ο δικαστής ήταν σύμφωνη με τον κανονισμό ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι το «κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου», αφού δεν τιμωρείται ποτέ σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:



Για την τιμωρία του Ολυμπιακού:

«Γεγονότα σαν αυτά, παρ' ότι είναι απαίσια, βοηθούν να εκπαιδεύσεις τους οπαδούς να μην χρησιμοποιούν βία. Επειδή κανείς οπαδός δεν θέλει η ομάδα του να τιμωρείται... Οι κανόνες είναι απλοί. Αν κάποιος παίκτης ή αξιωματούχος φιλοξενούμενης ομάδας τραυματιστεί και δεν είναι σε κατάσταση για να συνεχίσει να υπηρετεί τον ρόλο του, τότε το παιχνίδι τότε το παιχνίδι επιδικάζεται υπέρ της ομάδας αυτής και ένας βαθμός αφαιρείται από την γηπεδούχο ομάδα».



«Θα επιδράσει σαν προειδοποίηση για τους χούλιγκάνς μας. Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα κακομαθημένος. Ποτέ δεν τιμωρείται ενώ όλες οι άλλες ομάδες έχουν τιμωρηθεί. Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τον Χουάνκαρ:

«Είχε διάσειση λαβυρίνθου και ίλιγγο. Χθες ήταν η πρώτη μέρα που πήγε στην προπόνηση. Ένιωσε αδιαθεσία και τον πήγανε στο θεραπευτήριο. Δεν θα προπονηθεί σήμερα»

Για την σημασία της τιμωρίας:

«Νομίζω πως υπό καμία συνθήκη δεν θα έπρεπε να στείλουμε ένα μήνυμα όπου μία ομάδα ξεφεύγει μ' αυτό, επειδή η όποια πρόοδος έχει επιτευχθεί θα χαθεί... Αυτό που θα συμβεί αν (μία ομάδα) δεν τιμωρηθεί για ένα σοβαρό συμβάν, είναι οι τρελοί οπαδοί να νομίζουν πως μπροούν να ξεφύγουν μ' αυτό και να τρομάζουν τους αντιπάλους».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.