Ads Top

«Ναι, έχουμε επικοινωνήσει πρόσφατα και είναι...» - Νέα αποκάλυψη για την υγεία του Βασίλη Καρρά


Τεράστια συγκίνηση έχει προκαλέσει η αγάπη και η στήριξη του κόσμου προς τον Βασίλη Καρρά που δίνει "μάχη" με την υγεία του, έπειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 

Από την αρχή που ξεκίνησε ο γολγοθάς του, δεν έχει κρύψει τίποτα από τον κόσμο, που βρίσκεται στο πλευρό του.




Ο αδερφός του σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αποκαλύψει πως εκείνος αντιμετωπίζει το πρόβλημα όσο πιο ήρεμα μπορεί και βλέπει πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Και ενώ είχε κυκλοφορήσει πως έφυγε από την ζωή, λίγες ημέρες αργότερα η οικογένεια του ξέσπασε, με την σύζυγό του να είναι αγανακτισμένη με τα ψεύδη που διαδίδονται. 



Ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς μάλιστα, είχε βγει μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο Fame Story και είχε ευχαριστήσει τον κόσμο.

Η νέα αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Δήμας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε για την συνεργασία τους και την επικοινωνία που είχαν πρόσφατα.



«Έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον κ. Καρρά. Γράφαμε μουσική στο καμαρίνι του στην Ιερά Οδό, όπου πήγαινα κάθε μέρα… Εκεί με την κιθάρα γράφαμε μαζί τα πρώτα μας τραγούδια. Γράφαμε ακόμα και από το τηλέφωνο. Αισθάνομαι τιμή και ευγνωμοσύνη για το τραγούδι που υπογράφουμε μαζί», δήλωσε αρχικά για το τραγούδι "Φοιτητές" που έγραψε ο ίδιος με τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά.

«Κάθε φορά που συνεργάζεσαι με τον κ. Καρρά είναι ένα παράσημο για την πορεία ενός τραγουδοποιού, καθώς έχει αμέτρητα διαχρονικά τραγούδια και μεγάλη πορεία στον χώρο της ελληνικής μουσικής με ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά», τόνισε στην συνέχεια.

Σχετικά με το αν έχει επικοινωνήσει με τον αγαπημένο τραγουδιστή, είπε: «Ναι, έχουμε επικοινωνήσει πρόσφατα και είναι δυνατός, ήρεμος και δημιουργικός. Όπως λέει και ο δίσκος του, είναι εδώ!».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.