Ads Top

Νέα δημόσια καταγγελία εναντίον Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Φαίη Σκορδά: «Με ξεφτίλισε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο»


Σάλος επικράτησε τις τελευταίες ημέρες εναντίον του Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Μέσα στην περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησε η είδηση πως το μοντέλο αντάλλαξε πολλές και βαριές κουβέντες με δημοσιογράφο που κυκλοφόρησε το όνομα του γιου του, την περίοδο που με την Ιωάννα Τούνη δεν το είχαν αποκαλύψει ούτε στους κοντινούς τους ανθρώπους.




Οι δυο άνδρες μάλιστα οδηγήθηκαν και στην αστυνομία, καθώς ο δημοσιογράφος θεώρησε πως απειλείται και του έκανε καταγγελία. 

Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος αποκαλύφθηκε στο Happy Day αναφέροντας δημόσια όλες τις απειλές που δέχτηκε.

Τελικά μετά τις δηλώσεις των δυο ανδρών στις εκπομπές, η κόντρα έλαβε τέλος με την συγγνώμη του Δημήτρη.

Νέα δημόσια καταγγελία κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου




Σήμερα 9/10 ωστόσο, στην εκπομπή Fay's Time η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποκάλυψε τις απειλές που είχε δεχτεί από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το 2017, όταν είχε κυκλοφορήσει ρεπορτάζ με την τότε σύντροφό του, Όλγα Φαρμάκη.

«To 2017 στο Έψιλον, παρουσίαζα μία εκπομπή και εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον κύριο Δημήτρη Αλεξάνδρου που τότε είχε σχέση με την κυρία Φαρμάκη. 

Ο κολλητός του φίλος - πλέον κουμπάρος του - Γιώργος Μανίκας, είχε κάνει story στα social media ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά και ότι χωρίζει. Δεν ξέρω αν το έκανε στην πλάκα ή στα σοβαρά. Εμείς είχαμε την πληροφορία.



Εγώ προσωπικά είχα πληροφορίες ότι το ζευγάρι περνούσε μία κρίση. Βγάζω εγώ το θέμα και το απόγευμα πηγαίνω στην παραλία να κάνω μπάνιο με την οικογένειά μου. Χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

Εγώ μαζί του είχα άριστες σχέσεις, δουλέψαμε μαζί στην Μενεγάκη, κάναμε μαζί βίντεο, ρεπορτάζ. Περνούσαμε πολύ ωραία. Αρχίζει να με απειλεί. Μου λέει “να ξέρεις, θα κάνω αυτό και αυτό. Θα σε ξεφτιλίσω θα σε κάνω, θα σε ράνω, θα σε φτιάξω! Ήταν έξαλλος.

Του λέω συγγνώμη αν σε στεναχώρησα και πως την επόμενη μέρα μέσα από την εκπομπή θα το διορθώσω. Δεν είπαμε κάτι να σε κάνει απειλητικό απέναντί μου. Εγώ έγινα περισσότερο έξαλλη. Αυτά που έλεγε ήταν θέματα που μπορούσαν να γίνουν μηνύσεις. Με ξεφτίλισε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο. Αυτά δημόσια δεν λέγονται», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.