Ads Top

Φημολογία για μεταγραφή βόμβα στον μπασκετικό Ολυμπιακό!


Θεωρεί ότι είναι ελεύθερος, αφού υπέγραψε ο μάνατζερ το συμβόλαιο. Στο Λιμάνι ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό και την δύσκολη συνέχεια στην Ευρωλίγκα, όμως παράλληλα κοιτάζουν στην αγορά και για κάποιον παίκτη. 

Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος που έχουν ξεχωρίσει;




Η κούραση και οι αρκετοί τραυματισμοί στο ξεκίνημα της σεζόν έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στον Ολυμπιακό. 

Ακόμα κι έτσι πάντως, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 3-2 στη Euroleague, έχουν ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ και ξεκίνησαν εντυπωσιακά και στη Basket League, όπου τη Δευτέρα υποδέχονται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό.



Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ωστόσο παράλληλα "σκανάρουν" την αγορά ώστε να ενισχύσουν την ομάδα με έναν ακόμα ψηλό. Ιδανικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ήθελε έναν παίκτη ικανό να δώσει λύσεις τόσο στο "4" όσο και στο "5". 

Για αυτό τον ρόλο αποκτήθηκε ο Λουκ Σίκμα, ο Αμερικανός ωστόσο δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στη νέα του ομάδα, ενώ παράλληλα δείχνει να παρουσιάζει ευπάθεια στους τραυματισμούς.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στα "ραντάρ" του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μπρούνο Καμπόκλο, ως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά. Πρόκειται για Βραζιλιάνο διεθνή, που αγωνίζεται κυρίως ως "4άρι", αλλά μπορεί να παίξει είτε στο "3" είτε ακόμα και ως σέντερ σε χαμηλά σχήματα.

Ο Καμπόκλο διακρίνεται για την αθλητικότητά του, τομέας στον οποίο ο Ολυμπιακός πάσχει. Οι Μιλουτίνοφ, Φαλ και Σίκμα είναι βαριά κορμιά, ενώ ούτε ο Πίτερς έχει ιδιαίτερα αθλητικά στοιχεία. Ένας ψηλός μετα χαρακτηριστικά του Καμπόκλο θα μπορούσε να δώσει άλλη διάσταση στο παιχνίδι των Πειραιωτών κοντά στη ρακέτα.

Ο Βραζιλιάνος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Ουλμ, με πληθωρική παρουσία τόσο στο γερμανικό πρωτάθλημα (είχε 14,9 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και σχεδόν 2 τάπες ανά αγώνα) όσο και στο Eurocup (17,4 πόντοi και 7,8 ριμπάουντ ανά αγώνα). Εν συνεχεία διατήρησε τη φόρμα του και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Βραζιλίας, καταγράφοντας 16,2 πόντους και 9,2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Όντας στα 28 του χρόνια, ο Καμπόκλο διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, καθώς πέραν της παρουσίας του στην Ευρώπη, έχει αγωνιστεί σε 4 ομάδες του NBA (Ράπτορς, Κινγκς, Γκρίζλις και Ρόκετς κατά σειρά).

Το μέλλον του Βραζιλιάνου άσου είναι στον... αέρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού βρίσκεται σε διαμάχη με την Βενέτσια. Σύμφωνα με την ιταλική ομάδα, ο Καμπόκλο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στη Βενέτσια, αλλά έπειτα άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να ακολουθήσει την ισραηλινή Μακάρμπι Ραρανά στα φιλικά που έδωσε με ομάδες NBA στις ΗΠΑ (σ.σ. όπως και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον). Οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως ο παίκτης παρέβη τους όρους του συμβολαίου του και ετοιμάζονται να κινηθούν δικαστικά εναντίον του, όμως ο Καμπόκλο κάνει λόγο για την ύπαρξη προσυμφώνου και όχι συμβολαίου, ενώ υποστηρίζει πως ποτέ δεν υπέγραψε ο ίδιος, παρά μόνο ο πρώην μάνατζέρ του. Συνεπώς, τονίζει πως είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει από εδώ και στο εξής!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.